به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، سید جعفر حجازی شامگاه چهارشنبه در شورای اداری استان خوزستان اظهار داشت: سال 89 این استان از لحاظ اعتبارات با فاصله فراوانی در رده اول قرار گرفت و در بودجه سال 90 استانها نیز این امر دیده می شود.
رئیس شورای اداری استان عنوان کرد: بر همین اساس یک هزار و 700 میلیارد تومان تا پایان دولت دهم برای حل مشکلات آب در قالب طرح غدیر سرمایه گذاری خواهد شد. برای حل مشکل فاضلاب شهرهای استان نیز این موضوع به طور جدی پیگیری می شود و بعد از تعطیلات نوروز 300 میلیارد تومان اوراق مشارکت به فروش می رسد که این مبلغ می تواند مشکلات این بخش را حل کند.
وی همچنین با اشاره به سرعت گرفتن پروژه قطار شهری اهواز در سال 89 اظهار داشت: قطار شهری اهواز تا سال 1386 کاملا تعطیل بود ولی در این مدت کارهای خوبی در این پروژه صورت گرفته به گونه ای که در این چند سال حتی از استان های فارس و اصفهان نیز جلو افتادیم.
حجازی ادامه داد: با کارهای صورت گرفته قطعا قطعه اول متروی اهواز از فرودگاه بین المللی تا مرکز شهر به بهره برداری می رسد ضمن اینکه اقدامات مناسبی صورت گرفته تا خط دوم متروی اهواز نیز به احتمال فراوان در سال 90 به مناقصه می رود.
رئیس ستاد خشکسالی استان گفت: خوشبختانه با اقدامات مناسب صورت گرفته به زودی پروژه بیابان زدایی 200 هزار هکتار از عرصه های بیابانی و شنی استان به صورت رسمی آغاز می شود هر چند کارهای اولیه این پروژه در دو ماه اخیر آغاز شده است.
وی سال 90 را سال شکوفایی مسکن مهر در استان عنوان کرد و اظهار داشت: در سال 89 شش هزار واحد طرح مسکن مهر به بهره برداری رسید ولی 10 هزار واحد دیگر آماده بهره برداری هستند که تنها کارهای مربوط به محوطه سازی آنها باقیمانده ولی در حال حاضر این تعداد منزل آماده سکونت هستند.
رئیس کارگروه مسکن خوزستان افزود: با فعالیتهای صورت گرفته اگر مشکل خاصی رخ ندهد کل 57 هزار واحد مسکن مهر استان خوزستان تا پایان سال 90 تکمیل و در اختیار مردم قرار می گیرد.
حجازی با اشاره به موضوع جابه جایی فرودگاه اهواز تصریح کرد: فرودگاه فعلی اهواز به نوعی در میان چاه های نفت و گاز قرار گرفته و برای توسعه و سرمایه گذاری در آن با محدودیت مواجه بودیم ولی با موافقت وزارتخانه های راه و نفت، فرودگاه بین المللی اهواز در محل جدید احداث خواهد شد که خوشبختانه دیوار کشی این محل جدید نیز آغاز شده است.
وی افزود: برای سال 90 نیز مبلغ 540 میلیارد تومان اعتبار در مرحله اول برای احداث آن در نظر گرفته شده است.
استاندار خوزستان به وقوع یک انقلاب در بخش بیمارستان سازی در استان اشاره کرد و گفت: در بودجه سال 90 وضعیت 29 بیمارستان در سراسر استان تعیین تکلیف شده که بخشی از آن در سال آینده تکمیل و افتتاح می شوند با این وجود کل ظرفیت بیمارستانی استان تا پایان دولت دهم تکمیل و اجرایی می شود.
حجازی افزود: ساخت راه آهن خوزستان به استان فارس هم با مشارکت دولت و بخش خصوصی در سال 90 آغاز می شود و با وجود خط آهن اصفهان به خوزستان می توان شاهد ایجاد یک تحول در بخش حمل و نقل استان و جنوب کشور بود.
استاندار خوزستان با اشاره به آغاز طرح هدفمند کردن یارانه ها در سال 89 اظهار داشت: با اجرای این طرح 25 درصد در مصرف آرد، شش درصد در مصرف بنزین، دو درصد در مصرف نفت و گاز، 25 درصد در مصرف سی ان جی،10 درصد در میانگین مصرف برق و شش درصد در میانگین مصرف آب در خوزستان صرفه جویی به عمل آمده که این موضوع نشان از موفقیت آمیز بودن این طرح دارد.
وی تاکید کرد: در چند سال اخیر در بسیاری از شاخصها رشد داشته ایم ولی با توجه به عقب ماندگیهای فراوان موجود در استان خوزستان هنوز با وضعیت مطلوب استان فاصله فراوانی داریم که انتظار می رود در سال 90 بخشی از این کاستیها رفع شود.
حجازی اظهار داشت: مبنا و اساس کار برای برنامه ریزی و موفقیت، آمار و ارائه اطلاعات مناسب در هر سازمانی است به همین دلیل انتظار داریم دستگاه های اجرایی استان در سال آینده این موضوع را جدی بگیرند و حتی اگر لازم باشد رابطین آماری دستگاه ها مورد آموزش قرار می گیرند که این موضوع در حوزه وظایف فرمانداری های استان است.
رئیس شواری آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: در حال 9 هزار پروژه در استان خوزستان در حال اجرا داریم که پنج هزار پروژه از محل اعتبارات استانی اجرایی می شود.
نظر شما