دکتر مصطفی قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، 50 درصد امتیاز پژوهشی اعضای هیئت علمی باید از طریق تحقیقات مبتنی بر حل مشکلات جامعه تامین شود که برای این موضوع دستورالعملی را در پایان اردیبهشت ابلاغ می کنیم.
وی افزود: تصمیم گرفته شد که هر یک از اعضای هیئت علمی در حوزه بالینی و علوم پایه تحقیقی را در قالب شبکه های تحقیقاتی انجام دهند این موضوع به عنوان امتیازات بخش 50 درصد محسوب شود.
معاون وزیر بهداشت در توضیح این موضوع خاطرنشان کرد: شبکه های تحقیقاتی در علوم پزشکی به گونه ای طراحی شده اند که تحقیقات در آنها در حوزه کاهش بار بیماریها قرار دارد از این رو اگر یک عضو هیئت علمی موضوعی را در این شبکه بر عهده بگیرد به سمت کاهش بار بیماریها و همچنین به سمت کاهش مشکلات جامعه حرکت کرده است.
وی گفت: بر اساس این دستورالعمل که به معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ می شود این زمینه برای حرکت اعضای هیئت علمی در جهت کاهش مشکلات جامعه فراهم می شود.
معاون وزیر بهداشت افزود: این دستورالعمل در نشست آینده معاونان دانشگاههای علوم پزشکی که تا پایان اردیبهشت ماه برگزار می شود، ارائه می شود.
قانعی تاکید کرد: بر اساس این تصمیم اعضای هیئت علمی 50 درصد از تحقیقات خود را در حوزه شبکه ها به انجام می رسانند و 50 درصد دیگر از تحقیقات خود را می توانند در زمینه های مورد علاقه خود به انجام برسانند و در مجموع امتیازات ناشی از آن را برای ارتقا کسب خواهند کرد.
نظر شما