پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۳۷

خیرین 3000 میلیارد ریال برای مدرسه سازی در خراسان رضوی هزینه کردند

خیرین 3000 میلیارد ریال برای مدرسه سازی در خراسان رضوی هزینه کردند

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون استانداری خراسان رضوی گفت: خیرین طی سال های گذشته 3000 میلیارد ریال برای مدرسه سازی در خراسان رضوی خرج کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عبدالملکی بعد از ظهر سه شنبه در سیزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی که با حضور بیش از 500 نفر از نیکوکاران استان برگزار شد، اظهار داشت: خیرین مدرسه ساز کلید داران بهشت هستند و توانسته اند کلید خزانه الهی را در فضای محبت و مهرورزی به دست آورند.

وی گفت: خوشبختانه خیرین مدرسه ساز با هوشیاری کامل و توجه به جنبه های مختلف در مناطقی وارد کار شده اند که واقعا نیازمند چنین فعالیت هایی هستند.
 
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی در طول سال های گذشته پول زیادی برای ساخت مدرسه در استان تعهد کرده اند که این نشان از همت بالا و حسن نظر خیرین استان دارد.
 
عبدالملکی افزود: با توجه به اینکه خیرین در سال گذشته بیش از 71 میلیارد تومان را در حوزه ساخت مدرسه تعهد کردند، امیدواریم امسال نیز شاهد مشارکت گسترده و موثر آنان باشیم.
 
وی تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز بهترین راه سودآوری یعنی معامله با خداوند را در پیش گرفته اند و این به معنای برخورداری از آخرتی روشن است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در آیین افتتاح این جشنواره نیز گفت: خراسان رضوی در مقایسه با سایر استان های کشور به لحاظ کمک خیرین مدرسه ساز سرآمد است.
 
محمد تقی فخریان افزود: خیرین خراسان رضوی نه تنها امر خطیر مدرسه سازی را بر عهده گرفته اند بلکه در مراقبت و نگهداری از مدارس و روند تعلیم و تربیت دانش آموزان نیز پیگیر هستند.
کد خبر 1325571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha