۳ تیر ۱۳۹۰، ۱۹:۱۷

تظاهرات هزاران اردنی علیه دولت/ تاکید بر تشکیل دولت نجات ملی

تظاهرات هزاران اردنی علیه دولت/ تاکید بر تشکیل دولت نجات ملی

هزاران نفر از مردم اردن پس از برپایی نماز جمعه با برگزاری تظاهرات ضمن تاکید بر ضرورت اصلاحات، سیاستهای دولت این کشور را مورد انتقاد قرار داده و خواستار سرنگونی کابینه معروف البخیت شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه میدل ایست آنلاین، منابع خبری اعلام کردند: کمیته عالی هماهنگی احزاب مخالف اردن پس از برپایی نماز جمعه علیه دولت "معروف البخیت" دست به تحصن زدند.

این منابع بیان کردند: شرکت کنندگان در این تحصن خواستار برکناری نخست وزیر و تشکیل دولت نجات ملی شدند.آنها دولت را به بی اعتنایی به اصلاحات متهم و خواستار عدم دخالت نیروهای امنیتی در زندگی روزمره مردم و تسریع در روند اصلاحات شدند.

شرکت کنندگان در این تحصن پلاکاردهایی حمل می کردند که بر روی آن نوشته شده بود مردم خواستار مبارزه با فساد هستند. از جمله چهره های سرشناس شرکت کننده در این تحصن "حمزه منصور" دبیرکل جبهه عمل اسلامی اردن،"عبله ابوعلبه" دبیرکل حزب دمکراتیک مردمی بودند.

از سوی دیگر شهرهای جنوبی اردن برای ششمین هفته متوالی شاهد تظاهرات ضد دولتی بود. در این تظاهرات که با نام "جمعه دوراندیشی" از سوی جوانان استانهای "الکرک"،"الطفیله" و" لوء ذیبان" برگزار شد بر ضرورت مقابله با فساد، سرنگونی دولت و تسریع اصلاحات دمکراتیک تاکید شد.

شایان ذکر است که اخیرا کاروان حامل ملک عبدالله دوم در شهر "الطفیله" از سوی جوانان خشمگین مورد حمله شیشه و سنگ قرار گرفته بود.

کد خبر 1343109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha