۱۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۴۸

گرجی در گفتگو با مهر:

کانون پرورش فکری مازندران در مسابقه نقاشی ژاپن شرکت می کند

کانون پرورش فکری مازندران در مسابقه نقاشی ژاپن شرکت می کند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران گفت: این کانون، آمادگی خود را برای شرکت در مسابقه بین المللی نقاشی کودکان ژاپن اعلام کرد.

قاسم عزیززاده گرجی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نوزدهمین مسابقه بین المللی نقاشی کودکان ژاپن 2011، به صورت سالانه توسط انجمن هیکاری وابسته به سازمان تعاون ملی کشاورزی ژاپن برگزار می شود.

وی افزود: موضوع نقاشی در این مسابقه کشاورزی، زمین زراعی، طبیعت،  محیط زیست، مردم وخانواده و  تعاون است و شرکت کنندگان در گروه سنی پنج تا شانزده سال می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

گرجی گفت: تعداد 80 اثر نقاشی از سوی مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری مازندران به دفتر استان ارسال شده که از این میان 53 اثر پس از بررسی انتخاب و به دبیر خانه نوزدهمین مسابقه بین المللی نقاشی کودکان ژاپن ارسال می شود.

کد خبر 1397174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha