۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۸:۵۱

سومین جلسه بازجویی از عامل حملات تروریستی نروژ برگزار شد

سومین جلسه بازجویی از عامل حملات تروریستی نروژ برگزار شد

پلیس نروژ اعلام کرد برای تکمیل مراحل بازجویی از "آندرس برینگ بریویک" مدت بازداشت وی را هشت هفته تمدید می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، سومین جلسه بازپرسی از عامل حملات تروریستی اواسط ماه جولای در پشت درهای بسته برگزار شد.

با پایان مدت بازداشت موقت عامل حملات تروریستی دو ماه پیش در نروژ، پلیس این کشور از تمدید هشت هفته ای بازداشت وی برای ادامه تحقیقات خبر داد.

بر این اعلام پلیس نروژ "آندرس برینگ بریویک" مدت یک ماه از این هشت هفته را در سلول انفرادی سپری خواهد کرد. این جوان مسیحی افراطی در حمله تروریستی به مرکز اداری اسلو و تیراندازی به کمپ جوانان در جزیره اتویا 77 نفر را کشته بود.
 
گفتنی است پلیس نروژ در بازجویی از این جوان 32 ساله به اظهاراتی ضد و نقیض برنخورده و اعترافات وی را مطابق با واقعیت دانسته است.
کد خبر 1411195

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha