به گزارش خبرگزاری مهر، در این پیام آمده است:حدیث سلسلهالذهب از امام رضا (ع): معارف ما را به دوستان اهلبیت (ع) عرضه کنید، بسیاری از مردم آنرا قبول خواهند کرد. مفتخریم که ششمین دورهی جشنواره فیلم رضوی را در حالی برگزار میکنیم که بسیاری از مسلمانان و ملتهای منطقه، به اصل و ریشهی اسلامی خود بازگشت میکنند. توجه به مضمون روایت امامرضا (ع) گویای آن است که معارف و سیر و سلوک خاندان نبیاکرم (ص)، خود به تنهایی برای جذب دلها و قلوب کفایت میکند؛ به شرطی که عرضهکننده امین و صادق باشد.
در ادامه می خوانیم، بد نیست که یکی دو نمونه از رفتار و اخلاق حسنه ی حضرت امامرضا(ع) را نقل کنیم: یکی از شاعران اهلبیت (ع)، شعری در مدح امامرضا (ع) میسراید و در بارگاه آن حضرت، به نیت صله و پاداش با صوتِ غرا قرائت میکند و از امام رئوف تقاضای پاداش میکند. با گذشت لحظاتی پاسخی نمیشنود، لذا رو به مرقد امام میکند و جملاتی نه چندان شایسته و غیر مؤدبانه ادا میکند؛ با این مفهوم که گویا قدر شعر و هنر او را امام ندانسته و ذوق هنری ایشان قوی نیست.
در این متن آمده است: پس از دقایقی از حرم خارج میشود و در بازار متصل به حرم حرکت می کند که شیخ نخودکی اصفهانی با کیسهای اشرفی به سراغ او میرود و از طرف امام از او تشکر میکند و صله او را با احترام میدهد؛ آنگاه به او یادآور میشود که او بهعنوان یک هنرمند نباید کمحوصله باشد و در عرصه کار هنری و شاعری باید صبوری کند که این برخورد گرم شیخ، باعث شرمندگی آن شاعر میشود.
آقا محمدیان در این پیام یادآور می شود:از دیگر موارد ارتباط علما با امام، موضوع عبای شهید مدنی است که پاره شده بود. ایشان قصد می کند که برای عبای نو خود، از امام تقاضای زبانی نکند. طبعاً چند نوبت توفیق سفر به مشهد و بارگاه امام را پیدا میکند تا در نهایت، با خروج از مرقد در صحن حرم، رو به گنبد و بارگاه امام میایستد و با نشان دادن پارگی عبای خود، تقاضای دریافت عبای نو میکند. با گذشت دقایقی و در حالی که در بازار متصل به حرم در حال عبور بوده، نماینده امام به او میرسد و با رساندن سلام امام، عبای نویی به ایشان تقدیم میدارد.
وی در پایان تاکید می کند:به نظر میرسد اگر قرار باشد آثار تولیدی جشنواره فیلم رضوی مورد توجه مردم قرار گیرد، کارگردان و سازندهی اثر حتیالامکان باید مانند شیخ نخودکی یا نمایندهی امام، مورد وثوق امام باشد تا توفیق تصویرگری معارف یا فضایل آن امام هُمام را بیابد. برای کلیهی دستاندرکاران تولید فیلم این دورهی جشنواره، آرزوی توفیق دارم و امیدوارم همگی آنان اجر و پاداش خود را از دست ایشان، همچون آن شاعر دوستدار اهلبیت (ع) دریافت نمایند.
ششمین جشنواره فیلم رضوی، طی روزهای 12 تا 14 مهرماه 1390 در سینما سپیده و سالن «سینماحقیقت» شهر تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما