۲۴ مهر ۱۳۹۰، ۲۱:۳۶

در نشست اتحادیه عرب اعلام شد:

کشف سلاحهای اسرائیلی در سوریه /هشدار شدید دمشق به برخی کشورهای عربی

کشف سلاحهای اسرائیلی در سوریه /هشدار شدید دمشق به برخی کشورهای عربی

نشست اتحادیه عرب در قاهره در حالی آغاز شد که نماینده سوریه در سخنانی با انتقاد از مواضع برخی کشورهای عربی در خصوص تحولات کشورش از کشف سلاحهای ساخت رژیم صهیونیستی در جریان سرکوب گروههای مسلح در سوریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب از لحظاتی پیش در قاهره مقر آن آغاز شد.

ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه در این نشست شرکت نکرده است و به جای وی، یوسف احمد نماینده سوریه در اتحادیه عرب مواضع و حوادث کنونی در کشورش را تشریح کرد.

نماینده سوریه در اتحادیه عرب فاش کرد : ما بمبهای دستی و تیربارهای اسرائیلی را از مخالفان مسلح کشف و ضبط کردیم.

وی با انتقاد از کم رنگ شدن همکاری مشترک میان کشورهای عربی گفت : بی اعتنایی برادران عرب به آنچه در سوریه می گذرد، واقعیت معیارهای فعالیت کنونی عربی را نشان می دهد.

یوسف احمد از اینکه کشورهای عربی، واقعیتهای سوریه را نادیده می گیرند، انتقاد کرد.

نماینده سوریه در اتحادیه عرب با انتقاد شدید از هجمه رسانه ای برخی کشورهای عربی و در راس آنها عربستان و قطر با شبکه های  الجزیره و العربیه تاکید کرد برخی رسانه های غیر حرفه ای که به مسئولیت خود عمل نمی کنند، مسئول هر قطره خونی هستند که در سوریه ریخته می شود.
 
یوسف احمد همچنین عرب به بررسی مواضع برخی کشورهای عربی که از اصلاحات در سوریه حمایت می کنند، پرداخت.

وی اعلام کرد برخی کشورها و طرفهای خارجی برای تحریک مردم علیه دولت با هدف جلوگیری از اجرای اصلاحات تلاش می کنند.

در این حال شبکه العربیه در خبری فوری ادعا کرد بر اساس تصمیمی که در اتحادیه عرب قرار است گرفته شود، به سوریه دو هفته برای اجرای اصلاحات فوری مهلت داده خواهد شد.

پیشتر برخی رسانه های عربی مخالف سوریه از احتمال تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب خبر داده بودند.

کد خبر 1434951

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha