به گزارش خبرگزاری مهر، اسد شریفی گفت: تنوع آب وهوایی و شرایط موجود شهرستانهای استان فارس مناسب پرورش و تولید انار بوده به طوریکه هر ساله در استان از اواخر شهریور ماه تا اوایل آذرماه برداشت ارقام انار صورت می گیرد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی فارس افزود: استان فارس 25 درصد سطح زیر کشت باغات انار و 40 درصد میزان تولید محصول انار کشور را به خود اختصاص داده که سطح زیر کشت محصول انار در 15 شهرستان از 29 شهرستان استان پراکنده است.
وی ارقام (رباب)، (شیرین شهوار)، (دریت) و (می خوش) را مهمترین ارقام انار تولیدی استان عنوان کرد و گفت: نی ریز، ارسنجان، کازرون، جهرم، داراب و فسا از شهرستانهای مهم تولید انار در فارس به شمار می روند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی یادآور شد: انار فارس به دلیل مرغوبیت و کیفیت بالا همواره مورد توجه سایر استانها بوده است به طوریکه محصول انار تولیدی استان توسط تجار سایر استانها به ویژه استانهای یزد، مرکزی، تهران و آذربایجان خریداری و در سردخانه ها نگهداری و پس از بسته بندی مناسب به کشورهای کره جنوبی، ژاپن، چین و کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای تازه استقلال یافته صادر می شود.
شریفی در بخشی دیگر از سخنان خود به تولید انار ارگانیک در فارس نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به رویکرد سازمان جهادکشاورزی فارس در تولید محصولات سالم و ارگانیک، از دو سال پیش تاکنون انار ارگانیک در فارس تولید می شود که در سال گذشته چهار هزار و 800 تن تن انار از 300 هکتار باغ ارگانیک استان فارس برداشت شد.
وی ابراز امیدواری کرد که در سال جاری از هزار هکتار باغ ارگانیک 16 هزار تن انار ارگانیک برداشت شود.
نظر شما