پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۲

لزوم افزایش تاکسی های خط حسین آباد مهرشهر به میدان قدس

لزوم افزایش تاکسی های خط حسین آباد مهرشهر به میدان قدس

کرج - خبرگزاری مهر: عضو شورای اسلامی شهر کرج بر ضرورت افزایش تعداد تاکسیهای خط حسین آباد مهرشهر به میدان قدس تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی گلوند با اشاره به تاسیس ایستگاه تاکسی در مهرشهر با مقصد نهایی میدان قدس کرج در مهر ماه سال جاری گفت: این ایستگاه با بکارگیری 10 دستگاه تاکسی خطی تحت نظارت سازمان تاکسیرانی کرج آغاز به کار کرد.

وی با بیان اینکه، ایجاد ایستگاه تاکسی در منطقه 320 هزار نفری مهرشهر لازم و ضروری بود، افزود: با وجود آمار جمعیتی ساکن در مهرشهر ایستگاه تاکسی به مقصد کرج برای این منطقه تعریف نشده بود که این موضوع مشکلات متعددی را در خصوص تردد مسافران به مرکز کرج ایجاد کرده بود.
 
این مسئول ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته و با همت و تلاش مدیر عامل سازمان نظارت بر تاکسیرانی شهر کرج این ایستگاه تاکسی در منطقه مهرشهر ایجاد شد.
 
گلوند با اشاره به اینکه، مدت زمان طولانی از افتتاح ایستگاه تاکسی مهرشهر – میدان قدس، نمی گذرد، عنوان کرد: استقبال شهروندان از این ایستگاه بسیار مطلوب بوده است و با توجه به این موضوع و در نظر داشتن تقاضای بالای مسافران در استفاده از تاکسی های خطی این ایستگاه، لازم است تعداد تاکسی های خطی در این جایگاه افزایش یابد.
 
تعداد تاکسیهای خط مهرشهر به میدان قدس به 50 دستگاه افزایش یابد
 
عضو شورای اسلامی شهر کرج، اولویت اصلی راه اندازی ایستگاه تاکسی مهرشهر- میدان قدس را تسهیل در رفت و آمد مسافران دانست و با بیان اینکه، احداث این ایستگاه نقش بسزایی در کاهش محرومیت های این منطقه ایفا می کند، بیان کرد: به منظور افزایش سطح خدمت رسانی در حوزه حمل و نقل عمومی با محوریت تاکسی، نیاز است، تعداد ناوگان فعال در این ایستگاه افزایش یابد.
 
گلوند افزود: رساندن تعداد تاکسی های این خط به 50 دستگاه می تواند نیاز شهروندان و مسافران را به نحو مطلوب و قابل قبول رفع کند.
 
این عضو شورای اسلامی شهر با مثبت ارزیابی کردن عملکرد و فعالیت سازمان تاکسیرانی به عنوان یکی از سازمان های مهم تحت پوشش مدیریت شهری کرج، گفت: آمار 60 درصدی حمل و نقل توسط ناوگان تاکسیرانی حاکی از موفقیت این سازمان در ارائه خدمات در زمینه سفرهای درون شهری توسط ناوگان تاکسیرانی است.
 
گلوند با اشاره به موفقیت های به دست آمده در این سازمان، این مهم را نشان از مدیریت صحیح مدیر عامل سازمان تاکسیرانی عنوان کرد و در عین حال بر اجرای برنامه ها و سیاست های ویژه به منظور کاهش بار مسئولیت سفرهای درون شهری توسط این سازمان تاکید کرد.
 
 
 
کد خبر 1474490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha