محمدعلی مبینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به کمبود آب و کویری بودن استان یزد، شیلات یزد استخرهای پرورش آبزیان را با استفاده از روشی به نام پیلتون عایق می کند.
وی افزود: استخرهای ذخیره آب کشاورزی در مناطق کوهستانی و در تپه ماهورها دارای شیب خاکی تند و شکننده هستند که برای ساخت استخرهای بتونی نامناسب است.
مبینی عنوان کرد: با توجه به اینکه چنین استخرهایی بر اثر ریزش خاک و فرو رفتگی آب دچار کمبود آب می شوند و شکسته شدن استخر سبب وارد آمدن خسارت به آبزی پروران می شود، بعد از زیر سازی و آماده کردن استخرهای خاکی، روکش آن را با لایه پیلتون پوشش می دهند.
مبینی بیان داشت: هزینه روکش کردن با پیلتون از ساخت استخرهای بتونی کمتر و از رشد زی شناور و جلبک زدگی دیواره ها و تجمع لجن در کف استخر جلوگیری می کند.
وی ادامه داد: با پیلتون کردن کف استخرها زمینه برای پرورش ماهی بسیار مناسب خواهد بود و با توجه به زلالی آب، رشد ماهی در چنین استخرهایی صرفه اقتصادی بیشتری خواهد داشت.
نظر شما