سید احمد خلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بارش برف و کولاک شدید موجب انسداد بسیاری از محورهای مواصلاتی استان شده است، افزود: در حال حاضر محور زنجان- قزوین در مسیر آزادراه و جاده قدیم، محور زنجان- بیجار- دندی و ماهنشان، مسیر زنجان- طارم- زنجان- ابهر، خدابنده و خرمدره مسدود است.
وی ادامه داد: در حال حاضر راهداران در کلیه محورهای مواصلاتی استان زنجان در تلاش برای بازگشایی محورها هستند ولی بارش شدید برف و کولاک شدید روند بازگشایی را سخت کرده است.
خلیلی در ادامه از روان بودن تردد در آزادراه زنجان-میانه- تبریز و جاده قدیم زنجان - میانه خبرداد و گفت: همچنین در حال حاضر مسیر طارم به سمت شما باز و تردد در انها امکانپذیر است.
کارشناس اداره کل را و شهرسازی استان زنجان همچنین از انسداد راه ارتباطی بیش از 300 روستای استان زنجان بر اثر برش شدید برف و کولاک خبرداد.
بنا به مشاهدات خبرنگار مهر در زنجان در حال حاضر ماموران راهنمایی و رانندگی از خروج خورودهایی که قصد تردد در محورهای در معرض کولاک را دارند جلوگیری می کنند.
همچنین نیروهای راهداری و هلال احمر تلاش فراوانی را برای امداد رسانی به برخی خوردوهای در راه مانده و همچنین بازگشایی محورهای مسدود شده صورت می دهند.
شماره تلفن 7272027 و تلفن گویای 141اداره کل راه و ترابری استان، آماده پاسخگویی به هموطنان در خصوص وضعیت راه های ارتباطی این استان است.
نظر شما