به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی ظهر جمعه در خطبه های نماز عبادی سیاسی این روز در همدان اظهار داشت: جزایر سه گانه متعلق به ایران بوده و خواهد بود و ادعای اعراب مبنی بر مالکیت آنها نشانه ناتوانی آنان است.
وی با اشاره به قطع گاز مصر به اسرائیل اظهار داشت: این اقدام از برکات بیداری اسلامی است و بیداری اسلامی در جهان فراگیر خواهد شد.
امام جمعه همدان در ادامه با اشاره به در پیش بودن روز کار و کارگر اهل بیت را الگوی کار و کسب روزی حلال عنوان کرد و گفت: همزمان با روز جهانی کارگر و سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی باید رسیدگی به امور کارگران و دفاع از صنایع مولد مورد توجه همگان قرار گیرد.
وی با اشاره به سختی های کار برای کارگران افزود: امیرمومنان(ع) به عنوان پیشوای مسلمانان خود را هم رده یک کارگر می داننست و با دست خود چاه حفر می کرد به طوری که امروز نیز آب شرب مدینه از همان چاه های حفر شده توسط ایشان تامین می شود.
آیت الله محمدی با بیان اینکه در روایات اسلامی عبادت 10 قسم است، به نحوی که 9 قسم آن کسب روزی حلال و یک قسم آن نماز و روزه است، گفت: اگر فردی به خاطر کسب مال دنیا بر دیگران ظلم روا دارد دنیا و آخرت خود را به آتش کشیده است.
وی در مذمت احتکار و گرانفروشی اظهار داشت: بازار مسلمانان باید نمونه کامل رعایت عدل و انصاف باشد و محتکر در جانب خدا ملعون و نسبت به تمام مردم مدیون است.
امام جمعه همدان با انتقاد از وضعیت گرانی و توان اندک مردم در تامین مایحتاج خود، گفت: عده ای از مردم تروریست اقتصادی هستند و وظیفه مسئولان برخورد با این افراد و خشکاندن ریشه گرانی ها است.
وی خطاب به مسئولان و دست اندرکاران ایجاد امنیت اقتصادی در بازار اظهار داشت: افرادی که در راس امورند باید توانایی مقابله با افراد سودجو را داشته باشند و گرنه باید استعفا دهند.
نظر شما