۷ تیر ۱۳۹۱، ۸:۵۶

شیران در گفتگو با مهر:

روحیات شورا‌های شهر مردمی نیست

روحیات شورا‌های شهر مردمی نیست

اصفهان - خبرگزاری مهر: عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در حال حاضر روحیات شورا‌های شهر مردمی نیست و مردمی شدن شورا‌ها به تغییر جنس روحیات آنها نیاز دارد.

غلامرضا شیران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اصل 44 قانون اساسی به واگذاری اداره امور شهر به دست مردم تأکید دارد، اظهار داشت: در حال حاضر هنوز شورا‌های شهر موجود در ایران نخواسته و نتوانسته‌اند اداره امور شهری را به مردم واگذار کنند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر شورا‌های شهر شورا‌های شهرداری هستند، اضافه کرد: شوراها اگر چه مدیریت امور شهر را به دست مردم نمی‌سپارند حداقل باید از نظرات آنها در راستای اداره امور شهر استفاده کنند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه طرح‌ها و پروژه‌های شهری باید مردمی شوند، تاکید کرد: در حال حاضر جنس روحیات شورا‌های شهر مردمی نیست و مردمی شدن شورا‌ها به تغییر جنس روحیات آنها نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه اجرای اصل شورا‌یاری در شورای شهر‌های فعلی جایی ندارد، ادامه داد: در حال حاضر اخلاق حاکم بر شورا‌‌های فعلی موجود در سطح کشور اجازه تحقق اصل شورا‌یاری‌ها را به آنها نمی‌دهد و بسیاری از اعضای شورا‌های فعلی تصور می‌کنند که تفکرات آنها نسبت به سایر مردم ارجح‌تر است.

شیران بیان داشت: شنیدن خواسته‌ها و صدای مردم با جان گرفتن اصل شورا‌یاری‌ها در سطح کشور نیازمند است و این موضوع جز با تغییر تمام اعضای شورای فعلی محقق نمی‌شود.

کد خبر 1636091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha