سید عیسی مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بدون شک گیلان به جهت برخورداری از قابلیتها و جاذبه های متنوع محیطی، چشم اندازهای جاذب جغرافیایی و میراثهای عظیم تاریخی و فرهنگی دارای جایگاه ویژه ای در سطح کشور است.
وی اظهارداشت: توریسم روستایی - عشایری از قابلیتها و جاذبه های مختلفی چون محیط طبیعی متنوع، یادمانهای تاریخی و مذهبی، سنتهای روستایی و عشایری، قابلیتها و جاذبه های اقتصادی برخوردار است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و عشایری استانداری گیلان گفت: برنامه ریزی برای شناسایی و معرفی قابلیتها و جاذبه های گردشگری استان از طریق توزیع جغرافیایی ظرفیتها و جاذبه های توریستی، ایجاد و گسترش مسافرخانه ها و سایر موارد می تواند ضمن جذب گردشگر در سطوح محلی، استانی و ملی موجبات توسعه استان را به دلیل اشتغالزایی و درآمد بیشتر فراهم کند.
وی افزود: در حال حاضر موضوع برنامه ریزی برای گذراندن اوقات فراغت و توسعه و تجهیز فضاهای تفریحی گردشگری در مقیاس درون شهری و برون شهری با توجه به رشد سریع شهرنشینی در کشور و مشکلات زیست محیطی، اجتماعی و روانی شهروندان به ضرورتی اجتماعی و مدیریتی تبدیل شده است.
مهدوی ادامه داد: فعالیتهای گردشگری به طور کلی بر سه رکن اصلی شامل منابع و جاذبه های گردشگری، تعداد و طیف گردشگران و تاسیسات و تجهیزات گردشگری استوار است.
وی گفت: برنامه ریزی و آینده نگری برای گردشگری و مدیریت آن مستلزم شناسایی و ارزیابی کمی و کیفی انواع منابع و تعیین ظرفیت پذیری آنها، برآورد انواع گردشگران و نیازهای آنها و ایجاد انواع تاسیسات و تجهیزات مناسب برای تامین این نیازهاست.
مدیرکل دفتر امور روستایی و عشایری استانداری گیلان گفت: اکوتوریسم یا طبیعت گردی یکی ازشاخه های گردشگری مبتنی برجاذبه های طبیعی است.
وی همچنین هدف اکوتوریسم را رسیدن به نتایج توسعه پایدار دانست و یادآورشد: برنامه ریزی و توسعه زیرساختهای گردشگری، فعالیتهای متعاقب آن و بازاریابی باید بر اساس شاخص های پایداری از نظر زیست محیطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی صورت گیرد.
نظر شما