ناصح قادری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در دنیای امروز نقش و اهمیت حیات وحش از نظر اکولوژیکی، اقتصادی و فرهنگی برای همگان مشخص است که با شناخت و آشنایی با بعضی بیماری های رایج حیات وحش علاوه براینکه درصد انتقال آن به انسان تا حد بسیار زیادی کاهش می یابد و می توان در مراحل اولیه تشخیص و قبل از تبدیل به اپیدمی مهار شود و از بروز خسارات گسترده جلوگیری کرد.
وی افزود: ما معتقدیم تهدیدات حیات وحش فقط شامل تخریب زیستگاه ها، شکار بی رویه و قاچاق نیست بلکه شیوع بیماری ها در حیات وحش نیز به عنوان یک تهدید جدی تلقی می شود و نقش بسزایی در کاهش جمعیت حیات وحش یک منطقه دارد و این لزوم و ضرورت برگزاری چنین دوره های را کاملا مشخص می کند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست کردستان در ادامه به وظایف سازمان محیط زیست در قبال حفظ و نگهداری و حفاظت از گونه های مختلف گیاهی و جانوری اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به وظایف سازمان دامپزشکی می توان با تعامل و هم سویی مناسب، صحیح و تخصصی به دستاوردهای خوبی برای پیشگیری و کنترل و حل مشکلات مشترک دست یافت.
این دوره آموزشی به مدت یک روز و با مشارکت سازمان دامپزشکی استان کردستان در خصوص بیماری های شایع در حیات وحش از جمله آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و تب کریمه کنگو برگزار شد.
نظر شما