پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۹:۴۳

با مشارکت نیروهای امدادی؛

مانور آتش‌ و ایمنی در دیر برگزار شد

مانور آتش‌ و ایمنی در دیر برگزار شد

دیر - خبرگزاری مهر: با حضور مسئولان و مردم شهرستان دیر، مانور آتش‌نشانی و ایمنی با مشارکت نیروهای امدادی در این شهر برگزار شد .

به گزارش خبرنگار مهر، در این مانور که عصر شنبه با هماهنگی دستگاه‌های امدادرسان شامل آتش نشانی، اورژانس، هلال احمر و پلیس و نیروی انتظامی صورت گرفت، امدادگران اقدام به خاموش کردن آتش و نجات مصدومان و برپایی چادر امدادی کردند و نیروهای پلیس نیز امنیت منطقه حادثه دیده را برقرار کردند.

این مانور دارای بخش‌های مختلفی بود که در پایان مانور نیز امدادگران با خودروهای امدادی در خیابان‌هایی از شهر رژه رفتند و در مراسمی که به مناسبت این روز برگزار شد شرکت کردند.

سید علی حسینی امام جمعه دیر در این مراسم روز آتش نشان را به همه تلاشگران این عرصه تبریک گفته و خاطرنشان کرد: آتش نشانان، فرشتگان نجاتی هستند که با تلاش و کوشش خود به زندگی مردم ایمنی و آرامش می بخشند.

شهردار دیر نیز در این مراسم ضمن تشکر از تمامی دستگاه‌هایی که در این مانور آتش نشانی را یاری کردند بویژه پرسنل آتش نشانی تشکر و تقدیر کرد و اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با برگزاری چنین مانورهایی در مواقع لزوم عملکردی مطلوب داشته باشیم.

صفر پوسه افزود: هر حادثه‌ای که اتفاق بیافتد تعامل دستگاه‌های امدادرسان همچون آتش نشانی، اورژانس، هلال احمر، نیروی انتظامی و ... را شاهدیم که همراهی و همکاری این دستگاه‌ها در عملکرد مطلوب، بسیار مهم است.

وی در ادامه بیان داشت: آتش نشانان و نجات گران سربازان جان بر کفی هستند که همواره چشم در چشم حادثه می دوزند و با شهامت بسیار، همه آموخته‌ها و تجربیات خود را برای نجات هم‌میهنان در طبق اخلاص می‌گذارند.

در پایان مراسم نیز با اهدای لوح و هدیه از پرسنل آتش نشانی دیر قدردانی شد.

کد خبر 1708136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha