۱۱ مهر ۱۳۹۱، ۹:۱۳

دودانگه خبر داد :

تصویب دستورالعمل اختصاص منابع ریالی صندوق توسعه به صنایع

تصویب دستورالعمل اختصاص منابع ریالی صندوق توسعه به صنایع

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی از تصویب دستورالعمل اجرایی تخصیص ریال از منابع صندوق توسعه ملی به بخش صنعت و معدن خبر داد و گفت: اولین گروه از متقاضیان با توجه به اولویت‌بندی‌های صورت گرفته به بانک‌ها معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود دودانگه در نشست امروز نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران از تصویب دستورالعمل اجرایی اختصاص منابع ریالی صندوق توسعه ملی به بخش صنعت و معدن خبر داد و گفت: ‌10 درصد از منابع صندوق قرار است به صورت ریالی به بخش صنعت اختصاص یابد که بر این اساس، قراردادهای عاملیت با بانک‌ها منعقد شده تا تسهیلات به عنوان سرمایه ثابت و سرمایه در گردش به متقاضیان ارایه شود.

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی افزود: بر این اساس، اولین گروه از متقاضیان متقابل اولویت‌ بندی‌های صورت گرفته به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

وی تصریح کرد: تفاهماتی از سوی صندوق توسعه ملی با بانک‌های عامل صورت گرفته که براساس آن، قرار است صندوق بخشی از منابع خود را تبدیل به ریال کرده و در اختیار بانک‌های عامل قرار دهد و بانک عامل نیز  معادل همان مبالغی که صندوق ارایه کرده است را به عنوان تسهیلات اختصاص دهد که ترکیب این دو منبع عدد برزگ 15 هزار میلیارد تومان است که سود آن حداکثر 16 درصد تصویب شده است.

دودانگه خاطرنشان کرد: بانک‌ اقتصاد نوین 670 میلیون دلار قرارداد عاملیت، پاسارگاد 2 میلیارد و 500 میلیون دلار و تجارت 2 میلیارد دلار قرارداد عاملیت ارزی و معادل 500 میلیون دلار قرارداد عاملیت ریالی با صندوق دارد.

وی اظهار داشت: بانک توسعه تعاون 500 میلیون دلار به صورت ارزی و 200 میلیون دلار معادل ریالی، بانک رفاه یک میلیارد دلار به صورت ارزی و 400 میلیون دلار به صورت ریالی، بانک سپه 3 میلیارد دلار به صورت ارزی و 500 میلیون دلار به صورت ریالی و بانک سرمایه 500 میلیون دلار به صورت ارزی قرارداد عاملیت با صندوق دارند.

عضو هیات عامل صندوق توسعه ملی از قرارداد عاملیت 6.5 میلیارد دلاری بانک صنعت و معدن با صندوق توسعه ملی خبر داد و خاطرنشان کرد: همچنین 400 میلیون دلار به صورت ریالی نیز از سوی این بانک قرارداد عاملیت با صندوق منعقد شده اس،ت ضمن اینکه بانک کارآفرین 500 میلیون دلار و بانک کشاورزی یک میلیارد و 800 میلیون دلار قرارداد عامیت با صندوق توسعه ملی دارد.

وی از انعقاد قرارداد عاملیت 2 میلیارد دلاری بانک ملی با صندوق توسعه ملی خبر داد و خاطرنشان کرد: در مجموع 35 هزار و 170 میلیون دلار قرارداد عاملیت میان صندوق با بانک‌های عامل منعقد شده است، ضمن اینکه سهم صنعت و معدن به معنای عام 71 درصد، آب و کشاورزی 22.7 درصد، مسکن 4.2 درصد، حمل و نقل 1.1 درصد و سایر بخش‌ها کمتر از یک درصد از منابع صندوق استفاده کرده‌اند.

به گفته دودانگه، 283 طرح به صورت ارزی در استانهای مختلف برای دریافت منابع توانسته‌اند منابع صندوق توسعه ملی را مسدود کنند که بر این اساس، به آنها تسهیلات اختصاص خواهد یافت.

وی خط قرمز صندوق توسعه ملی را تاکید بر اساسنامه آن دانست و خاطرنشان کرد: هیچ بنگاه دولتی نمی‌تواند از صندوق تسهیلات بگیرند، این در شرایطی است که 35 میلیارد دلار قرارداد عاملیت با بانک‌های مختلف منعقد شده که بر این اساس، 14.5 میلیارد دلار مسدودی برای طرح‌های سرمایه گذاری ابلاغ شده است.

کد خبر 1710060

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha