حمید رضا جمشیدی مربی تیم کشتی البرز در خصوص شرایط تیم کشتی استان دراین دوره ازمسابقات به خبرنگار مهرگفت: تمرینات خوبی را تیم البرز زیر نظر کادر فنی پیگیری کرده و ورزشکاران در شرایط خوبی به سر می برند و در مسابقات صبح امروز جام شهدای البرز نمایندگان استان البرزبازی قابل قبولی رااز خود به نمایش گذاشتند و امیدوارم در دیدار های عصر تیم البرز بتواند مقام خوبی را کسب کند.
وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات کشتی گیران خوبی حضور دارند و تمام استان ها با تمام قوا پا به این رویداد ورزشی گذاشته اند و امیدوارم این مسابقات که به میربانی استان البرز برگزار می شود به آمادگی تیم ملی جوانان ایران کمک کند.
جمشیدی تصریح کرد: سطح مسابقات بسیار بالا است و امیدوارم چنین مسابقاتی باز هم برگزار شود.
مربی تیم جوانان البرز در پایان یادآور شد:حضور سرمربی تیم ملی کشتی جوانان ایران در این مسابقات باعث شده انگیزه کشتی گیران بالا برود و امیدوارم کادر فنی تیم ملی نگاه ویژه ای به این مسابقات داشته باشد.


نظر شما