پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲ آبان ۱۳۹۱، ۹:۲۵

صبح امروز/

"بیداری یک رویا" به روی صحنه رفت

"بیداری یک رویا" به روی صحنه رفت

بجنورد - خبرگزاری مهر: صبح سه شنبه و در دومین روز از هفتمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی اثر نمایشی بیداری یک رویا به روی صحنه رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی از عصر دوشنبه با به روی صحنه رفتن سه اثر نمایشی "داد و الف" به کارگردانی جعفر حجازی از بجنورد در پلاتو کارگاه میم و "دوئل بر روی ارابه"  به کارگردانی مصطفی قدیمی مقدم از شهرستان فاروج  و "اشغال" به کارگردانی امین فرحی در تالار گلشن شهرستان بجنورد، به طور رسمی آغاز شد.

صبح سه شنبه، دومین روز این جشنواره با به روی صحنه رفتن اثر نمایشی بیداری یک رویا به کارگردانی و نویسندگی محمد داورپناه از بجنورد در محل مجتمع فرهنگی هنری گلشن آغاز شد.

بر اساس برنامه از ساعت 10.30 تا 11.30 جلسه نقد و بررسی این اثر نمایشی در محل سالن جلسات گلشن برگزار می‌شود و ساعت 12 این روز نیز  اثر "ما چهار نفر بودیم" به نویسندگی مرتضی شاه کرم و کارگردانی ابوالفضل اکبری در پلاتو کارگاه میم اجرا می‌شود.

در نوبت عصر امروز اثر نمایشی "پل" به کارگردانی و نویسندگی ابوالقاسم یزدانی، اثر نمایش خیابانی "کات" به نویسندگی فرامز قلیچ خانی و کارگردانی محمود اخلاقی از بجنورد و نیز اثر "بی نوا نی نوا، نی نوا بی نوا " به نویسندگی علی محمد رادمنش و کارگردانی برات محمد خیر آبادی ازشهرستان اسفراین در محل تالار گلشن بجنورد به روی صحنه می‌روند.

هفتین جشنواره تئاتر استان یکم تا چهارم آبان ماه جاری با اجرای 13 گروه نمایشی در دو نوبت صبح و عصر در تالار فرهنگی هنری گلشن بجنورد برگزار می‌شود.

آثار نمایشی این جشنواره توسط هیئت داوران متشکل از افشین خورشید باختری، سعید نجفیان و فرشید منظوفیان مورد قضاوت قرار می‌گیرند و مراسم اختتامیه نیز عصر پنج شنبه  چهارم آبان ماه سال جاری در تالار گلشن بجنورد برگزار می‌شود.
 

کد خبر 1726424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha