به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی راه اندازی پرتال مردم عصر یکشنبه با حضور معاون نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه منابع انسانی رئیس جمهور، سید محمد میردامادی مشاور طرح پرتال مردم در دفتر معاونت توسعه منابع انسانی استانداری قزوین تشکیل شد.
در این جلسه احمد بزرگیان گفت: در شرایط حساس کنونی امیدواریم بتوانیم در چند ماه باقیمانده از عمر دولت کارهای مهم و ارزشمندی که آغاز شده را به سرانجام برسانیم.
وی افزود: جلب رضایت مردم گامی در مسیر اهداف انقلاب اسلامی است که یکی از ساز و کارهای عملیاتی شدن این کار، تحقق دولت الکترونیک است.
تحقق دولت الکترونیک یعنی کاهش هزینه و جلب رضایت مردم
بزرگیان با بیان اهمیت و مزایای راه اندازی دولت الکترونیک تصریح کرد: با ابلاغ سیاست های کلی نظام توسط رهبری و توصیه های اکید ایشان توسعه خدمات اداری به صورت الکترونیک در دستور کار مسئولان قرار گرفت.
وی افزود: شفافیت امور، آسان سازی، کاهش هزینه های خدمت رسانی، تحقق نظام سلامت اداری در گرو اجرایی شدن دولت الکترونیک در کشور است که خوشبختانه بستر آن در کشور فراهم شده است.
این مسئول بیان کرد: خوشبختانه با توجه به بستر سازی مناسب ایجاد شده در استان قزوین این طرح به صورت پایلوت در قزوین اجرا خواهد شد تا در صورت موفقیت به صورت ملی در همه استانها پیاده شود.
بزرگیان یادآورشد: این طرح به صورت نمونه کوچکی در قزوین اجرا می شود و با توانمندی مدیران این استان موفقیت طرح قطعی است.
راه اندازی شبکه ملی در کشور
نظر شما