پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۳۰

آیت الله حسینی بوشهری:

جامعه تنبل مورد پسند پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیست/اقتصاد ریاضتی نتیجه اقتصاد غربی

جامعه تنبل مورد پسند پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیست/اقتصاد ریاضتی نتیجه اقتصاد غربی

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه‌های علمیه بیان کرد: جامعه تنبل و بیکار مورد پسند پیامبر (ص) و ائمه (ع) نیست، بنابراین جامعه دینی باید جامعه‌ای خودکفا و نیرومند از هر نظر باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در همایش نخبگان بسیجی استان قم که در مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با ذکر این مطلب که اقتصاد، نقش مهمی در حفظ جامعه دارد، اظهار داشت: اسلام، نگاه ویژه‌ای به اقتصاد دارد و توجه به ابعاد مختلف آن، نقش مهمی در رفع آسیب‌ها خواهد داشت.

وی افزود: اسلام الگوی اقتصادی مترقی را پیش روی بشر نهاده است که در تمام عرصه‌ها پیام، مطلب و چشم انداز چند بعدی است.

اولیای دین مردم را به کار، تولید و اصلاح الگوی مصرف توصیه کرده‌اند

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه در قرآن و روایات از پیامبر(ص) و ائمه(ع) بر اهمیت پیگیری مباحث اقتصادی تاکید شده است، ادامه داد: اولیای دین همواره مردم را به کار، تولید و اصلاح الگوی مصرف توصیه کرده‌اند، زیرا اگر جامعه اسلامی از نظر اقتصادی خودکفا و پویا شود، دین داری شکوفایی خواهد داشت.

وی با اشاره به خودکفایی کشور در عرصه‌های مختلف، عنوان کرد: درست است که در حوزه علم، مسائل نظامی و... به توفیقات چشمگیری دست یافته‌ایم، ولی نباید فراموش کرد که خودکفایی در عرصه اقتصادی از مهم‌ترین عرصه‌هایی است که اگر در آن به خودکفایی نرسیم و شکوفا نشویم، بسیاری از دستاورد‌ها از بین می‌رود.

تلاش دشمن در فروپاشی اقتصاد ایران اسلامی

آیت الله حسینی بوشهری یادآور شد: دشمن تمام توان خود را برای فروپاشی اقتصاد ایران اسلامی به کار گرفته است و ما نیز باید با برنامه ریزی دقیق، در مقابل آن بایستیم تا فشار کمتری به مردم وارد شود.

وی با اشاره به اینکه در زمان ظهور حضرت ولی عصر (عج) شکوفایی اقتصادی به حدی است که دیگر کسی محتاج زکات نیست، ادامه داد: از آنجایی که نظام اسلامی زمینه ساز این حرکت است، باید در این راه گام برداشت و به رفع مشکلات اقتصادی مردم بپردازیم.

معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه تاکید کرد: جامعه تنبل و بیکار مورد پسند پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیست، بنابراین جامعه دینی باید جامعه‌ای خودکفا و نیرومند از هر نظر باشد.

وی با اشاره به دستورالعمل‌های مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی، گفت: فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دستورالعمل کاری همه ماست، زیرا ریشه در روایات معصومین(ع) و رهنمودهای امام راحل دارد.

اقتصاد مقاومتی با شروع جنگ تحمیلی به تاخیر افتاد

آیت الله حسینی یوشهری با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی مسئله‌ای است که باید از روز اول انقلاب به آن می‌پرداختیم، اما با شروع جنگ تحمیلی به تاخیر افتاد، تاکید کرد: امروز بهترین زمان برای شکوفایی اقتصاد کشور است که باید از تحریم‌ها، فرصت‌های ایده آلی ساخت تا دشمنان از تحریم‌ها پشیمان شوند و بگویند که «ای کاش ایران را تحریم نمی‌کردیم تا به این حد از پیشرفت و قدرت نمی‌رسید».

وی یادآور شد: اقتصاد مقاومتی در واقع اقتصادی پویا، هدفمند و با برنامه است که به دنبال رفع موانع اقتصادی از جامعه است و نباید آن را با اقتصاد ریاضتی مقایسه کرد.

امام جمعه قم افزود: کنترل فتنه‌های دشمن، کاهش وابستگی‌ها، پویای اقتصادی، تکیه بر فرصت‌های ملی و استفاده از تمام ظرفیت‌های خودکفایی از اقتصاد مقاومتی است، در حالی که اقتصاد ریاضتی در مواقعی است که کشور با کسری بودجه فراوان مواجه است و راه خروج ندارد و مجبور به افزایش مالیات‌ها و استقراض گسترده می‌شود.

وی با اشاره به موانع پیش روی اقتصاد مقاومتی، ادامه داد: در عرصه اقتصاد مقاومتی باید با 2 مانع داخلی و خارجی مقابله کنیم، خارجی‌ها علیه ما تحریم کرده‌اند و ما باید تلاش کنیم که هم تحریم‌ها را دور بزنیم و هم از اجماع بین المللی علیه خود جلوگیری کنیم، در داخل نیز باید از اظهارنظرهای ناآگاهانه‌ای که موجب تشنج می‌شود پرهیز شود.

نتیجه اقتصاد غربی ریاضت اقتصادی است

وی تاکید کرد: اقتصاد دانانی که علم آن‌ها بر پایه اقتصاد غربی است نمی‌توانند به پیشرفت نظام اسلامی و حل مشکلات کمک کنند، زیرا نتیجه اقتصاد غربی، ریاضت اقتصادی است، براین اساس باید از کار‌شناسان آشنا با اقتصاد اسلامی استفاده کرد.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه فعالیت‌های اقتصادی باید با طرح و برنامه ریزی و به صورت هدفمند و همسو انجام شود، ابراز داشت: باید جلوی وارادات کالاهای غیرضروری و کم کیفیت خارجی که مانع رشد کیفی کالاهای داخلی است، گرفته شود.

اهمیت اصلاح الگوی مصرف

وی با اشاره به اهمیت اصلاح الگوی مصرف، ادامه داد: اگر مصرف را با الگوی صحیح آن انجام ندهیم، تولید متوقف می‌شود، فرهنگ تولید و مصرف در جامعه باید نهادینه شود و تولید کنندگان ما صرفاً به دنبال تولید کالاهای باکیفیت باشند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، ‌ آیت الله حسینی بوشهری در پایان، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، تداوم سیاست‌های مرتبط با خودکفایی، تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها، کاهش اتکا به نفت، بالا بردن مشارکت مردمی در حوزه‌های اقتصادی، حمایت از کارگاه‌های محلی و خانگی، ترویج فرهنگ ساده زیستی بین مسئولین و مردم و جلوگیری از بروکراسی زائد اداری از جمله دیگر ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد.
 

کد خبر 1812964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha