به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اسدی در آئین اختتامیه و تجلیل از مقام آوران چهارمین المپیاد ورزشهای سنتی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان با بیان این مطلب گفت:در این مراسم از 250 نفر ورزشکار برتر در رشته های ورزشهای سنتی و بازیهای بومی محلی تجلیل شد.
وی تصریح کرد:امسال هیئت بیش از 25 درصد رشد ورزشکار سازمان یافته داشته که با توجه به تمام فراز و نشیبهایی که وجود داشت از مرز 30 هزار نفر گذشت و بنا داریم در سال 92 ،با تامین کارت بیمه ورزشی روستایی و عشایری ده هزار نفر ورزشکار روستایی و عشایری را بیمه ورزشی کنیم.
اسدی به برنامه های اجرا شده توسط هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان اشاره کرد و بیان داشت:چهارمین المپیاد ورزشی آقایان و بانوان استان اصفهان را برگزار کردیم در همین راستا دومین المپیاد دهیاران را در دو رشته ورزشی داشتیم،استان اصفهان میزبان اولین جشنواره بهاره منطقه 4 کشور در روستای ابیانه بود و جشنواره ملی حرکت و برکت را با حضور 26 استان در کاروانسرای عباسی را برگزار نمودیم و تنها برنامه ای که اجرا نکردیم سومین المپیاد ملی عشایر کشور بود که در استان زنجان برگزار شد.
رئیس هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان به تقویم ورزشی این هیئت در سال آینده اشاره وافزود: مسابقات شترسواری قرار بود در همین ماه در روستای توریستی مصر از توابع شهرستان خوروبیابانک برگزار شود که این رقابتهای جذاب به سال 1392 موکول شد،چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی عشایر کشور را سال آینده در شهرستان سمیرم میزبانی خواهیم کرد و پنجمین المپیاد ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان را در تقویم ورزشی هیئت گنجانده ایم.
هیئت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی یک فدراسیون است
محمدرضا محمدجواهری مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان نیز گفت:در چهارمین المپیاد ورزشهای سنتی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان از اکثر روستاههای استان ورزشکار حضور داشت که شایسته است این چنین از سوی هیئت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان تجلیل شوند.
وی ادامه داد:زمانیکه مدیریت ورزش و جوانان استان اصفهان را بر عهده گرفتم دو فاکتور مهم مدنظرم بود اول اینکه برای توسعه ورزش همگانی تلاش کنیم که هم قانون وهم از منویات مقام معظم رهبری می باشد،دومین فاکتور ترویج و احیاء ورزشهای سنتی و بازیهای بومی محلی در دستور کارمان است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان اصفهان با اشاره به تغیر نام فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی اظهار داشت:خوشبختانه اسم این فدراسیون تغییر کرد و نام روستایی بر پیشانی فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی می درخشد که نشان از این دارد که مسئولین از دقت کافی برخوردارند تا رشته های ورزشی را در بین روستائیان تقویت کنند و با توجه به پتانسیل مطلوب در بین ورزشکاران روستایی می توان با ساماندهی مناسب بر سکوهای آسیایی و حتی جهانی تکیه زد.
وی پیرامون هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی گفت:استان اصفهان دارای 50 هیئت ورزشی فعال است، 670 هیئت ورزشی در شهرستانهای استان داریم،اما هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی استان خودش یک فدراسیون محسوب می شود چراکه رشته های ورزشی مختلفی در خود جای داده و موقعیت جغرافیایی فعالیتهای آن در سطح استان زیاد می باشد،این هیئت یکی از هیئتهایی است که بخش مهمی از برنامه های فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی به این هیئت واگذار می شود.
وی در پایان اضافه کرد:امیدوارم این هیئت برنامه های خود را با قدرت انجام دهد و اداره کل ورزش و جوانان از این هیئت همچون دیگر هیئتهای ورزشی حمایت می کند.
نظر شما