به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین فروزان مهر عصر یکشنبه در جلسه شورای فنی استان اظهار کرد: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به معنای حرکت در مسیر سیاست های دولت مبنی بر برون سپاری است.
استاندار خراسان رضوی بر استفاده از توان بخش خصوصی برای اتمام پروژه های نیمه تمام استان تاکید کرد.
فروزان مهر گفت: تحقق این امر موجب تسریع در تکمیل طرح های نیمه تمام، بهره مندی عامه ی مردم از منافع آن و انتفاع بخش خصوصی می شود.
وی استفاده از تهاتُر، اوراق مشارکت و تسهیلات بانکی را از دیگر راهکارهای سرعت بخشیدن به تامین اعتبار و اجرای پروژه های یاد شده ذکر کرد.
استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: مدیریت استان تلاش دارد تا قدرت عمل دستگاه های اجرایی در هزینه کرد اعتباراتشان را محدود نکند اما در مقابل انتظار دارد دستگاه ها ضمن صرفه جویی هزینه هایشان را اولویت بندی کنند.
فروزان مهر تصریح کرد: هر چند استفاده از بند 29 قانون بودجه سال 91 به مثابه راهکاری موقت است با این وجود از مدیران انتظار می رود استمهال بدهی و بخشودگی جرایم پیمانکاران را مد نظر داشته باشند.
وی با اشاره به نزدیک شدن پایان سال مالی 91 بیان کرد: اواخر خرداد ماه دستگاه ها ارزیابی و در صورت عدم موفقیت یک دستگاه به لحاظ جذب اعتبار، اعتبارات جذب نشده به سایر دستگاه ها داده خواهد شد.
محمد حسن واحدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی هم در این جلسه به ارایه گزارش نظارت عالیه پروژه های عمرانی در اسفند ماه 91 پرداخت و اظهار کرد: در این دوره از بازدیدها که 15 روز به طول انجامید وضعیت پیشرفت فیزیکی و کیفیت اجرای هزار و 915 پروژه با اعتباری بالغ بر 468 میلیارد تومان بررسی شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی متوسط پیشرفت فیزیکی پروژه ها را 46.95 درصد اعلام و بیان کرد: این در حالی ست که در اسفند ماه متوسط تخصیص اعتبار 31 درصد بوده است.
واحدی گفت: از ميان دستگاه هايي كه بيش از 30 پروژه را بر عهده داشتند، پروژه هاي شركت آب منطقه اي خراسان رضوي با 93 درصد بيشترين پيشرفت فيزيكي را دارد.
وی بیان کرد: در ميان شهرستان ها، تربت جام با 87 درصد، سرخس با 84 درصد و باخرز با 67 درصد بيشترين پيشرفت فيزيكي در اجراي پروژه ها را داشتند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی افزود: شهرستان هاي كلات، خوشاب و سبزوار به ترتيب با 14، 15 و 22 درصد كمترين پيشرفت فيزيكي را داشتند كه اخطارهاي لازم به مسئولان مربوطه داده شد.
واحدی گفت: پروژه هاي خاتمه يافته 8.5 درصد، در دست اجرا 69 درصد، عقب تر از برنامه 6.5 درصد و شروع نشده شش درصد از تمام پروژه ها را به خود اختصاص داده است.
وی در تشریح نتايج ارزيابي كيفي پروژه ها نيز گفت: 7.07 درصد از پروژه ها داراي كيفيت عالي، 62 درصد كيفيت خوب، 26 درصد كيفيت متوسط و 0.06 درصد از كيفيت ضعيف برخوردار بودند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی اظهار كرد: تعداد پروژه هاي عالي، متوسط نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است و تعداد پروژه هاي ضعيف هم كاهش نشان مي دهد.
نظر شما