پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۷:۱۰

به مدت دو روز/

همايش ملي كانون‌هاي كارآفريني كشور در يزد برگزار مي‌شود

همايش ملي كانون‌هاي كارآفريني كشور در يزد برگزار مي‌شود

يزد - خبرگزاري مهر: همايش ملي كانون‌هاي كارآفريني كشور با حضور وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي به منظور هم‌انديشي و وحدت هرچه بيشتر كانون‌ها در يزد برگزار ‌مي‌شود.

دبير اين همايش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همايش ملي كانون‌هاي كارآفريني كشور با حضور وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي، مديران حوزه وزارتي استاندار يزد، نمايندگان كارفرمايي 31 استان كشور و جمعي از كارفرمايان و دبير انجمن‌هاي صنفي كارفرمايي در يزد برگزار مي‌شود.

هادي هزارخاني، زمان برگزاري اين همايش را روزهاي 25 و 26 ارديبهشت ماه سال جاري به مدت دو روز متوالي اعلام كرد.

وي افزود: اين همايش با هدف هم‌انديشي و وحدت هرچه بيشتركانون‌ها و بررسي نقش آنها در پيشبرد اهداف اقتصادي جمهوري اسلامي همچنين ايجاد اشتغال و توسعه پايدار برگزار مي‌شود.

هزارخاني عنوان كرد: تنظيم و تصويب اساسنامه كانون‌ها به صورت پيش‌نويس، برنامه‌ريزي براي تشكيل كانون مركزي و انتخاب هيئت مديره، راه‌اندازي سايت ملي كارآفريني در راستاي ايجاد يك بانك اطلاعاتي جامع بين‌المللي و تقويت نقش شركت‌هاي تعاوني دانش بنيان از جمله مواردي است كه در اين همايش مورد بحث و بررسي كامل قرار خواهد گرفت.

دبير اين همايش، شناساندن كانون‌هاي كارآفريني به ادارات و سازمان‌هاي دولتي و تشكل‌هاي بخش خصوصي و نقش آنها در تنظيم و برنامه‌ريزي و اجراي سند اشتغال و كارآفريني كشور را از جمله اهداف برگزاري اين همايش برشمرد.

هزارخاني از كليه كارفرمايان، مديران و صاحبان تجربه در راستاي برنامه‌ها و اهداف اين همايش دعوت كرد تا ضمن شركت در همايش، نظرات و پيشنهادات خود را مطرح كنند.

اين همايش با همكاري اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي  استان يزد و بنياد ملي نخبگان استان يزد در باغ مشيرالممالك يزد برگزار خواهد شد.

کد خبر 2050525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha