پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۲۰:۱۶

برنامه‌های هفته معلم شهرستان دیر/

150 دانش آموز برتر مسابقات فرهنگی و هنری دیر تجلیل شدند

150 دانش آموز برتر مسابقات فرهنگی و هنری دیر تجلیل شدند

دیر- خبرگزاری مهر: مراسم تجلیل از دانش آموزان برگزیده مسابقات مختلف علمی، فرهنگی و هنری و درسی با حضور جمعی از معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌های دانش‌آموزان در دبستان شهید بهشتی دیر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر عصر چهارشنبه در این مراسم گفت: شما دانش آموزان آینده ساز ایران اسلامی هستید و علوم وفنون جدید در آینده بدست توانای شما یافت و به نتیجه خواهد رسید.

عبدالرسول صالحی ضمن اشاره به نقش برجسته خانواده ها در تربیت فرزندان و همراهی و همدلی اولیا و مربیان گفت: در بین دانش آموزان شهرستان، استعداد های زیادی وجود دارد که با همت دبیران، مسئولان، تلاش دانش آموزان و اولیای آنان می توانند به شکل مطلوب تری به ثمر بنشیند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر بیان داشت: با توجه به استعداد و پتانسیل های موجود در زمینه های علمی و آموزشی، مسابقه های ورزشی و فرهنگی، جشنواره تحقیقی _ پژوهشی در بین دانش آموزان شهرستان، می تواند مقدمه ای برای تقویت و پیشرفت آنان در بخش علم و تحصیل فراهم آورد.

احمد فخرایی مدیر دبستان شهید بهشتی نیز گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته معلم مراسم تجلیل از همکاران و دانش آموزان برتر این آموزشگاه در مسابقات مختلف علمی، فرهنگی و هنری و درسی با هدف تشویق دانش آموزان و پاسداشت زحمات معلمان در پرورش دانش آموزان برگزیده و مستعد برگزار شده است.

در پایان از150 دانش آموزان این آموزشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

همایش بزرگ فرهنگیان منطقه بردخون برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا بحرینی معاون اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر عصر چهارشنبه در آیین همایش بزرگ فرهنگیان منطقه بردخون اظهارداشت:کشورمادرابعاد بین‌المللی، ملی و آموزش و پرورش دارای موقعیت خاص و منحصر به‌فرد بوده است و با توجه به شعار حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی باید با بصیرت کامل وارد صحنه شویم و با مشارکت حداکثری حماسه‌ای دیدنی و ماندگار بیافرینیم.

وی افزود: سال تحصیلی گذشته سالی ویژه و مثال‌زدنی بود که با مشارکت فرهنگیان زیبایی‌هایی رقم خورد که در عمر آموزش و پرورش بی سابقه است و با افتخار سر خود را بالا گرفتیم و با رونمایی از سند تحول بنیادین شادی و لبخند را در چهره مبارک رهبر فرزانه انقلاب مشاهده کردیم.

بحرینی اضافه کرد: امسال آموزش و پرورش استان بوشهر موفقیت‌های زیادی نظیر انتخاب به عنوان سه استان برتر در پروژه مهر و هوشمندسازی مدارس، رتبه اول در تولید محتوای الکترونیکی، صعود چهار  پله‌ای در کنکور سراسری،رتبه دوم کشوری در توسعه فنی حرفه‌ای، درخشش در المپیادهای کشوری داشته است و سال آینده به دلیل دهه آموزش متوسطه سال سرنوشت سازی خواهد بود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهرتصریح کرد:نیازمند مشارکت فرهنگیان درهمه صحنه ها هستیم وامیدواریم به جایی برسیم که جامعه ازما قدردانی کند زیرا تکریم معلم تکریم علم و دانایی و خود جامعه است هرچند که قدر و قیمت معلم را نمی توان با اقدامات مادی ادا کرد.

در ادامه حجت الاسلام سید حسین رکنی حسینی امام جمعه بردخون پیرامون جایگاه و مقام معلم سخن گفت و خواستار حضور و مشارکت فرهنگیان در عرصه‌های مختلف نظام شد.

کفیل اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون نیز با تقدیر از تلاش فرهنگیان گفت: معلم امروز در دو عرصه یادگیری و یاددهندگی فعالیت می کنند و با استفاده از روش‌ها و شیوه‌های نوین و بهره‌بردن از مدیریت مشارکتی و اهداف مشترک و کلان در زمینه پیشبرد چشم‌انداز کشور پیشتاز و فعال هستند.

بهرام حسینی پناه افزود: منطقه بردخون در زمینه های هوشمندسازی مدارس، استفاده از امکانات نوین و هوشمند،حضور دانش آموزان در مسابقات فناوری نانو و جوان خوارزمی، درخشش در المپیاد علمی، کسب رتبه سوم کنکور، رتبه برتر پروژه مهر، رتبه اول ارزیابی واحدهای اداری موفقیت داشته است.

درادامه با تقدیم هدایایی از14نفرازمعلمان نمونه استانی ومنطقه ای ورتبه های برتراستانی وکشوری تقدیر شد.

کد خبر 2050620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha