به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن صنفی تولیدکنندگان پارافین و مشتقات آن به اظهارات وکیل شرکت نفت سپاهان تحت عنوان وثیقه 200 میلیارد ریالی برای شرکتی که پیشتر برائت شده بود، به شرح ذیل پاسخ داد:
1- این انجمن بیش از 70 واحد صنفی تولید پارافین جامد تحت پوش دارد و طبق قانون وظیفه دارد از حقوق اعضای خود در چهارچوب قوانین جاری دفاع نماید.
2- شرکت نفت سپاهان یکی از تامین کنندگان مواد اولیه واحدهای تحت پوشش این انجمن به نام اسلاک واکس می باشد.
3- حسب مصوبات و بخشنامه های وزارت نفت، وزارت صنعت و معدن و تجارت، کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، کارگروه تخصصی دولت، معاونت راهبردی ریاست جمهوری، شرت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و از همه مهمتر قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت شرکت نفت سپاهان و سایر شرکتهای مشابه موظفند فرآورده ای ویژه نفتی منجمله اسلاک واکس به قیمت جهانی خلیج فارس با کسر 5 درصد به تولید کنندگان داخلی (کارخانجات پارافین سازی) تحویل نمایند.
4- متاسفانه شرکت نفت سپاهان طبق اسناد و مدارک موجود ضوابط و مقررات قیمت گذاری تعیین شده از سوی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان عمل نکرده است. به عنوان مثال، در مقطع طرح دعوی از سوی این انجمن، شرکت نفت سپاهان اسلاک واکس را به انجمن به قیمت هر کیلوگرم 1120 تومان فروخته است و این در حالی است که اسناد نشان می دهد در هان مقطع زمانی به فاصله 2 هفته به قیمت هر کیلوگرم 430 تومان صادرات کرده است.
5- این انجمن بیش از 76000 تن اسلاک واکس از سال 83 لغایت 87 از شرکت نفت سپاهان خریداری کرده و تنها حدود 4000 تن قرارداد پیمانکاری فراوری اسلاک واکس داشته است و بالغ بر 30 میلیارد تومان به حساب شرکتهای مذکور طبق اسناد بانکی پول پرداخت کرده، این در حالی است که دادگاه تجدید نظر تعزیرات بدون ملاحظه فیش های بانکی پرداخت شده از سوی انجمن در کمال تعجب حکم داده است که انجمن پیمانکار بوده است و بیعی بین انجمن و شرکت نفت سپاهان صورت نگرفته و نتیجه گیری کرده است که طرح دعوای گرانفروشی موضوعیت ندارد!؟
6- انجمن پس از آگاه شدن از حکم دادگاه تجدید نظر مراتب اعتراض خود را که به ناحق و غیرکارشناسی صادر شده بود به نزد وزیر دادگستری مطرح و وی طبق ماده 23 دستور رسیدگی مجدد صادر فرمود و پس از یک سال با بررسی هزاران صفحه اسناد و مدارک دادگاه عالی تجدید نظر شرکت نفت سپاهان را متخلف شناخت.
7- این انجمن در سال گذشته بنا به دعوت هیات مدیره وقت شرک نفت سپاهان جلسات مصالحه ای داشت ک مصالحه ای صورت نگرفت و بنا شد که دادگاه تصمیم بگیرد. حالا که به نظر می رسد دادگاه به صدات ادعای انجمن پی برده اس وکیل شرکت مذکور خلط مبحث می نماید.
8- شرکت نفت سپاهان وابسته به وزارت نفت می باشد و هیات مدیره آن توسط وزارت نفت تعیین می گردد و در زمره شرکتهای خصوصی نبوده و نمی باشد.
9- ضمناً باید به وکیل شرکت نفت سپاهان یادآور شد که شرایط سخت اقتصادی و تحریمها برای تمام بنگاه های اقتصادی است و اتفاقاً واحدهای تحت پوشش این انجمن به لحاظ عدم رعایت ضوابط قیمتگذاری از سوی شرکت نفت سپاهان و تحریمها زیان مضاعفی را متحمل شده اند و هم اکنون بیش از 40 واحد آن تعطیل و ورشکسته و کارگران آنها نیز بیکار شده اند.
10- هرگاه مسئولان آن رسانه اسناد و مدارک و بخشنامه های و مصوبات دستگاه های اجرایی مورد لزومشان باشد این انجمن آمادگی دارد در اختیار آنان قرار دهد.
نظر شما