سردار عبدالله ویسی در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر گفت: نامگذاری روز مقاومت و پایداری ریشه در 34 روز پایداری مردم خرمشهر دارد، نقطه ای که شاه کلید رژیم بعث برای رسیدن به ایران محسوب می شد.
وی افزود: مردم خرمشهر آن روزها بدون هیچ سلاحی در مقابل تمام ادوات جنگی رژیم بحث که از به روزترین تسهیلات نظامی آن زمان بود مقاومت کردند.
سردار ویسی گفت: صدام قصد داشت در طی سه روز خوزستان را تصرف و در پی آن 6 روزه ایران را به تصرف خود درآورد اما این پایداری نقشه او را نقش بر آب کرد.
این سردار دوران جنگ ادامه داد:دشمن در آن روزها بدون توجه به آمادگی ملت ایران که در زمان پهلوی پدید آمده بود به خوزستان و کشور ما یورش برد اما پایداری و مقاومت مردم او را نا امید کرد.
وی در بخش دیگر گفت: استان کرمانشاه نیز جزو استان های مرزی کشور بوده و در 8 سال دفاع مقدس در کنار سایر رزمندگان مقاومت و پایداری کرد و از مرزهای ایران اسلامی دفاع جانانه ای را ارائه داد.
سردار ویسی افزود: استان کرمانشاه حدود 260 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد لذا از مهمترین و استراتژیک ترین نقاط در زمان جنگ قلمداد می شد.
وی ادامه داد: رژیم بعث در کنار حمله به سایر نقاط حملات زیادی را نیز به کرمانشاه داشته و در این حملات و یورش ها بیش از یک هزار و 200 بار کرمانشاه بمباران شد.
وی گفت: در هشت سال دفاع مقدس نه هزار و 500 شهید، بیش از 2 هزار آزاده و بیش از 17 هزار و 300 جانباز از استان کرمانشاه تقدیم نظام شده است که خود نشان از پایداری، مقاومت، ایستادگی و ولایتمداری این مردم دارد.
این استاد دانشگاه و صاحب نظر در امور سایبری گفت: هم اکنون دشمنان ایران دیگر از طریق حملات نظامی با ایران نمی جنگند و سعی دارند از طریق فضای سایبری ملت ما را شکست دهند.
وی افزود: در مقابله با این اقدامات دشمنان خود فضای سایبری میدان رزم دیگری است و صداقت با مردم، خدمت به مردم و آگاه سازی مردم از ضروریات است.
سردار ویسی در پایان حضور پررنگ مردم در صحنه انتخابات را بهترین راهکار مقابله با توطئه های دشمنان دانست.
نظر شما