احمد صالح در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح کرد: از زمان تشکیل فدراسیون ورزش های سه گانه در کشور که منجر به شکل گیری رسمی فعالیت های این رشته شد، قم یکی از اولین استان هایی است که در رشته سه گانه فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون جزو هیئت های برتر سه گانه کشور به شمار میرود.
قم در بین برترین هیئت های سه گانه کشور در سال 91
دبیر هیئت ورزش های سه گانه استان قم افزود: در حال حاضر در سه گانه موقعیت خوبی در کشور داریم، قم در ارزیابی سال 1391 فدراسیون ورزش های سه گانه از هیئت های استانی در بین 32 استان حاضر در ارزیابی در مکان دوازدهم ایستاد و این برای ما رتبه خوبی است اما قانع کننده نیست.
وی تصریح کرد: با این حال اگر هم بخواهیم که برای ارتقای جایگاه خود در رده بندی و ارزیابی فدراسیون ورزش های سه گانه تلاش کنیم، برخی موانع مانند محدودیت های فدراسیون برای شرکت در لیگ سه گانه بر سر راه ما وجود دارد که اجازه تحقق این مهم را نمیدهد.
امسال در پیکارهای لیگ سه گانه شرکت نمی کنیم
صالح از عدم تمایل این هیئت برای اعزام تیم های سه گانه قم در رده های سنی مختلف به فصل جدید مسابقات لیگ سه گانه باشگاه های کشور خبر داد و با تشریح دلایل این تصمیم، عنوان داشت: امسال در پیکارهای لیگ سه گانه شرکت نمی کنیم چون فدراسیون از تیم های شرکت کننده ورودی به مبلغ پنج میلیون تومان میخواهد.
وی افزود: بودجه هیئت در یک سال آنقدر چشمگیر نیست که ما بخواهیم پنج میلیون تومان آن را به عنوان مبلغ ورودی لیگ به فدراسیون بدهیم، بنابراین شرکت در مسابقات لیگ با این شرایط هزینه بر است و ما اعتبارات لازم را برای این کار نداریم.
توانایی مالی نداریم و تعهد ایجاد نمیکنیم
دبیر هیئت ورزش های سه گانه استان قم بیان داشت: از سوی دیگر فدراسیون سه گانه می گوید هر تیم حاضر در لیگ علاوه بر پرداخت مبلغ ورودی، باید با هر ورزشکار خود به مبلغ سه میلیون تومان قرار داد مالی منعقد کند در حالی که ما توانایی این کار را نداریم و نمی توانیم تعهد ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه قم همواره یکی از تیم های حاضر در لیگ سه گانه کشور و همچنین از مدعیان کسب عنوان بوده ولی با شرایط موجود در این دوره حضور نخواهد یافت، تاکید کرد: به همین خاطر به حضور ورزشکاران سه گانه استان قم در مسابقات سه گانه قهرمانی کشور بسنده می کنیم و برای توسعه بیش از پیش این رشته ورزشی سعی می کنیم بودجه هیئت را صرف برنامه های استانی و ترویج این رشته در نقاط مختلف قم هزینه کنیم.
نظر شما