فردین حكيمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت نیروگاه منتظر قائم فردیس کرج و اتخاذ تدابیر لازم برای رصد میزان آلودگی محیط زیست این نیروگاه گفت: با توجه به قرار گيری این نيروگاه در محدوده خدمات شهری (فرديس) متاسفانه در فصول سرد سال به دليل عدم تامين گاز مصرفی، از سوخت مازوت استفاده مي شود و با توجه به بالا بودن ميزان انتشار گازها از جمله دی اكسيد گوگرد و دی اكسيد ازت، موجب نارضايتی ساكنان این منطقه شده است.
وی با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته توسط مدیریت نیروگاه و اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گفت: در هفته گراميداشت محيط زيست سیستم پايش لحظه ای Online بر روی خروجی دودكش های نيروگاه به طور کامل راه اندازی شود.
به گفته حکیمی با راه اندازی اين سيستم تمام داده های مربوط به آلاينده های هوا به صورت لحظه ای توسط كارشناسان معاونت نظارت و پايش اداره كل رصد خواهد شد.
وی افزود: در صورت بالا بودن غلظت آلاينده ها از حد مجاز محيط زيست، ضمن اعلام موضوع به مسئولان نيروگاه، اقدامات و تمهيدات برای پيشگيری از ايجاد آلودگی اعمال خواهد آمد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست کرج در خصوص مزايای اين سيستم يادآور شد: با استفاده از اين سيستم می توان به صورت لحظهای از وضعيت آلايندگی واحدهای بزرگ صنعتی، توليدی و ... آگاه شد و ديگر نيازی به مراجعه مستقيم كارشناسان به واحدها و اندازه گيری خروجی آنها نخواهد بود.
حكيمی در پایان گفت: امیدواریم با تمهيدات و راهكارهای مديريت نيروگاه در خصوص تامين گاز مصرفی و بهينه سازی سيستم های كنترل آلودگی هوا و نظارتهای این اداره شاهد كاهش آلودگی و رضايتمندی منطقه فرديس باشيم.
به گزارش مهر، پیش از این، این نیروگاه به علت استفاده از سوخت آلوده کننده محیط زیست اخطاریه زیست محیطی گرفته بود. اینجا
بر اساس ماده 192 برنامه پنجم توسعه مبنی بر كاهش عوامل آلودهكننده و مخرب محيط زيست تمام واحدهای بزرگ توليدی، صنعتی، عمرانی، خدماتی و زيربنايی بزرگ مقياس از جمله نيروگاهها كه قابليت و ضرورت نصب و راهانداز سامانه (سيستم) پايش لحظهای و مداوم را دارند باید تا پايان سال سوم برنامه، نسبت به نصب و راهاندازی سامانه مذكور اقدام کنند.


نظر شما