پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۵۰

طرح اوقات فراغت دانش آموزان با رویکرد غنی سازی اوقات فراغت برگزار می شود

طرح اوقات فراغت دانش آموزان با رویکرد غنی سازی اوقات فراغت برگزار می شود

سیریک - خبرگزاری مهر: معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش سیریک گفت: اجرای طرح اوقات فراغت دانش آموزان بارویکرد غنی سازی اوقات فراغت برای دانش آموزان سیریکی برگزار می شود .

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم ملاحی ظهر چهارشنبه در جلسه ای که به همین منظور در سالن کنفرانس آموزش و پرورش سیریک با حضور فرماندار، مسئولان ادارات وانتظامی این شهرستان برگزار شد به تشریح برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان سیریک پرداخت و گفت: تابستان امسال در سطح شهرستان سیریک برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان 25 پایگاه آموزشگاه ا ختصاصی یافته است.

ملاحی افزود: از پایگاه های آموزشگاهی چهار مدرسه در مقطع ابتدایی 12 مدرسه در مقطع راهنمایی و 9 مدرسه در مقطع متوسطه است.

ملاحی تشریح برنامه های اوقات فراغت امسال دانش آموزان سیریک تصریح کرد: برای برنامه های اوقات فراغت امسال رویکرد قرآنی، معرفتی، علمی، آموزشی، مهارتی، فرهنگی، ورزشی، هنری و اردویی در نظر گرفته شده است.

وی بیان داشت: در بخش قرآنی کلاسهای متنوعی همچون تفسیر قرآن،قرات قرآن، و عترت فعالیت می شود.

ملاحی اضافه کرد: در بخش ورزشی کلاسهای داوری و مربیگریو مدرسه فوتبال فعالیت می کند.

معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش سیریک با بیان اینکه امسال بحث غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است، گفت: در بخش مهارتی و کار آفرینی برنامه هایی با مجمع امور صنفی و کارگاهای آموزشی فنی و حرفه ای را داریم.

وی در جهت ترغیب  وتشویق دانش آموزان اردوهایی در نظر گرفته اندو گفت :اردوهایی درون شهری و برون شهری و کشوری به نفرات برتر در نظر گرفته شده است.

ملاحی با بیان اهداف و تو.جه به این طرح گفت: یکی از شرایط رشد عاطفی و بلوغ اجتماعی و قدرت همسازی افراد و داشتن علاقه پایدار به تفریحات و اشتغالات سازنده، سودمند بیش از رغبت نسبت به کار تحصیلی است.

 

 

کد خبر 2080311

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha