پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ تیر ۱۳۹۲، ۱۰:۳۰

رایزنی بانک مرکزی با سایر بانکها برای پرداخت وام ازدواج

رایزنی بانک مرکزی با سایر بانکها برای پرداخت وام ازدواج

مدیرکل ساماندهی امور جوانان وزارت جوانان اعلام کرد: پرداخت وام ازدواج متوقف نشده بلکه با رایزنیهای انجام شده قرار است سایر بانکهایی که در سامانه بانک مرکزی ثبت شده اند نیز وام ازدواج پرداخت کنند.

حسین معتمدنیا در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برخی اخبار مبنی بر توقف پرداخت وام ازدواج گفت: تا آنجا که در جریان هستم پرداخت وام ازدواج متوقف نشده است و در حال حاضر صندوق مهر امام رضا (ع) این وام را پرداخت می کند.

وی افزود: همچنین در تعاملاتی که با مدیر کل اعتبارات بانک مرکزی داشته ایم، قرار شد مشکل پرداخت وام ازدواج با مشارکت سایر بانکهایی که در سامانه بانک مرکزی ثبت شده اند، حل شود و این بانکها نیز وام ازدواج پرداخت کنند.

به گفته معتمد نیا، ماه گذشته مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از استفاده از منابع بانک‌های دیگر به منظور تسریع در روند پرداخت‌های وام ازدواج خبر داده بود که این اقدام می‌تواند گام مؤثری برای پرداخت وام ازدواج جوانان باشد.

مدیر کل ساماندهی امور جوانان با تکذیب خبر توقف پرداخت وام ازدواج گفت: صندوق مهر امام رضا(ع) در زمینه پرداخت وام ازدواج در سراسر کشور  فعال است.

کد خبر 2093189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha