۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۱۳

حجت الاسلام سالاری:

حضور پرشور مردم در روز قدس انزجار ابدی آنها به صهیونیست است

 حضور پرشور مردم در روز قدس انزجار ابدی آنها به صهیونیست است

کاشمر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر گفت: حضور پرشور و خروشان مردم در روز قدس، انزجار ابدی آنها به صهیونیست است.

حجت الاسلام کاظم سالاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جنايات رژيم صهيونيستي در فلسطين امروز به حدي رسيده است كه دل هر انساني را به درد مي‌آورد اما متاسفانه مدعيان حقوق بشر سكوت اختيار كردند و فقط شاهد جنايات وحشيانه رژيم صهيونيستي هستند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشمر با بيان اين‌كه امام با ابتكار خود روز قدس را به ملت سپرد و همه مردم، دولتمردان و امت اسلام به اين ندا لبيك گفتند، افزود: جدا از انسانيت و شور انساني و موضوعي كه غرب به دروغ حقوق بشر مي‌خواند و تنها شعاري بيش براي آنها نيست، بايد از حقوق انساني فلسطين حمايت كرد.

حجت الاسلام سالاری گفت: مردم کاشمر مانند مسلمانان ديگر همزمان با روز قدس با حضور خود در اين راهپيمايي يك بار ديگر با آرمان‌هاي امام راحل بيعت كرده و نشان مي‌دهند كه هنوز بر تعهدهاي خود پايبند هستند.

وی افزود: روز قدس روز نشان دادن اراده و غيرت ايرانيان به جهان است كه مردم ايران اسلامي به ویژه خانوده های معظم شهدا، روحانیت معظم، دانشجویان، کارکنان و روسای ادارت و بازاریان همچون سال‌هاي گذشته با حركتي عظيم مشتي محكم بر دهان ابرقدرت‌ها خواهند کوبیدو امسال مراسم راهپیمایی روزجهانی قدس در کاشمرساعت 11 صبح از مقابل فرمانداری شروع و تا میعادگاه همیشگی نمازجمعه مسجد جامع برگزارخواهد شد.

 

 

کد خبر 2107612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha