۱۵ مرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۳۵

اخبار شهرداری/

ارائه 26 طرح توسط مشاوران جوان منطقه چهار شهرداری مشهد

ارائه 26 طرح توسط مشاوران جوان منطقه چهار شهرداری مشهد

مشهد - خبرگزاری مهر: ارائه 26 طرح توسط مشاوران جوان منطقه چهار مشهد، فعالیت‌های عمرانی مشهد در ماه مبارک رمضان ادامه دارد و برنامه‌ریزی برای مردم هدف اصلی شوراهای اجتماعی محلات عناوین سه خبر از شهرداری مشهد است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهردار منطقه چهار مشهد از ارائه 26 طرح توسط مشاوران جوان این منطقه در سال جاری خبر داد.

جواد اصغری اظهار کرد: از 26 طرح آماده در حوزه‌های معماری و شهرسازی، مدیریت، فنی عمران و فرهنگی، سه طرح در خصوص وضعیت معماری و شهرسازی منطقه، تحلیل تاثیر پالت رنگی در سیمای شهری و بررسی میزان تاثیر فضای سبز منطقه بر حضور پذیری و نشاط شهروندان از منظر زیبایی‌شناسی مربوط به حوزه معماری و شهرسازی است.

شهردار منطقه چهار مشهد تصریح کرد: آگاهی از رضایت شهروندان نسبت به اقدامات صورت گرفته در حوزه معماری و شهرسازی، ارتقای کیفیت فضاهای شهری از طریق طراحی به منظور زیبا‌سازی منظر شهری و ارتقای اثربخشی از اهداف طرح‌های آماده این حوزه است.

اصغری بیان کرد: نتایج این طرح‌ها توسط گروه مشاوران جوان شهرداری مشهد در اختیار مسئولان مربوطه قرار می‌گیرد تا نقش تصمیم‌سازی را در برنامه‌ریزی‌های آتی منطقه ایفا کند.

وی به حضور 30 جوان در کارگروه معماری و شهرسازی منطقه 4 مشهد اشاره کرد و افزود: در ارائه این طرح‌ها حضور دانشجویان در کارگروه معماری و شهرسازی به صورت داوطلبانه است و این امر برای تحقق مشارکت علمی جوانان در مدیریت شهری صورت می‌گیرد.

فعالیت‌های عمرانی مشهد در ماه مبارک رمضان ادامه دارد

 مدیر نظارت بر پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد گفت: با وجود گرمای شدید هوا و همزمان شدن ماه مبارک رمضان با فصل تابستان، هیچ وقفه ای در اجرای فعالیت‌های عمرانی در سطح شهر رخ نداده و این فعالیت‌ها همچنان به قوت خود باقی است.

محمود ریحانی اظهار کرد: اگر چه ممکن است عده‌ای بپندارند روزه‌داری در هوای گرم دشوار و حتی غیرممکن است، اما کارگران فعال در پروژه‌های شهر مشهد این مهم را با روزه‌داری و سخت کوشی خود در پروژه ها به اثبات رساندند.

مدیر نظارت بر پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد بیان کرد: کارگرانی که مشغول فعالیت در پروژه‌های شهری هستند، با حفظ جوانب شرعی و با وجود روزه‌داری به فعالیت‌های خود در طول این ماه ادامه دادند تا پروژه‌ها در مدت تعیین شده تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

ریحانی گفت: از مهم‌ترین پروژه‌های فعال معاونت فنی و عمران شهرداری مشهد می‌توان به کمربندی جنوبی و تقاطع‌های غیرمسطح جانباز آزادی و شهید گمنام اشاره کرد که فعالیت‌های آن‌ها در ماه مبارک رمضان ادامه داشت.

برنامه‌ریزی برای مردم هدف اصلی شوراهای اجتماعی محلات

شهردار منطقه یک مشهد برنامه‌ریزی برای مردم را یکی از اصلی‌ترین اهداف تشکیل و فعالیت شورای اجتماعی محلات دانست.

ساسان نورین‌مقدم اظهار کرد: فعالیت شورای اجتماعی محلات بر چهار رکن اساسی تقویت فعالیت‌های جمعی بر اساس آموزه‌های ناب محمدی(ص)، افزایش مشارکت اجتماعی در اداره شهر، تقویت روحیه محلات شهر برای افزایش تعلق شهری و رشد تعهد و مسوولیت‌پذیری استوار است.

شهردار منطقه یک مشهد با اشاره به وجود دو نوع برنامه‌ریزی بیان کرد: این برنامه‌ریزی‌ها شامل برنامه‌ریزی با مردم و دیگری برنامه‌ریزی برای مردم که هدف اصلی در شورای اجتماعی محلات نوع دوم است.

نورین مقدم افزود: در این راستا اولین نشست فصلی شورای اجتماعی محلات کلاهدوز، گوهرشاد، سناباد و سعدآباد با هدف تبادل تجربیات، ارائه دیدگاه‌ها و تعامل و هم‌اندیشی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این نشست که با مشارکت نماینده مدیران محله سناباد به منظور استفاده از نظرات و پیشنهادات اعضای شورا برگزار شد، جمعی از مسوولان شهری و کارشناسان حضور داشتند.

 

 

کد خبر 2111504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha