پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۹۲، ۱۵:۵۵

انجم شعاع در پاسخ به مهر:

معاملات در دفاتر اسناد رسمی کشور به صورت آنلاین انجام می شود

معاملات در دفاتر اسناد رسمی کشور به صورت آنلاین انجام می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از آنلاین شدن تمامی معاملات دفاتر اسناد رسمی کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی انجم شعاع ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالات خبرنگار مهر، اظهار داشت: تا ابتدای شهریور ماه سالجاری تمامی معاملات در دفاتر اسناد رسمی کشور به صورت آنلاین انجام می گیرد.

وی با بیان اینکه از ابتدای شهریور ماه در همه دفاتر اسناد رسمی کشور یک نرم افزار برای آنلاین شدن همه معاملات و عقود نصب و راه اندازی می شود، گفت: نصب این نرم افزار در تمام دفاتر اسند رسمی کشور الزامی است.

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان اینکه با راه اندازی این نرم افزار تمامی اسنادی که در دفاتر اسناد رسمی سطح کشور ثبت می شود به صورت آنلاین و متمرکز به بانک اطلاعاتی سازمان ثبت اسناد کشور وارد می شود، گفت: این امر در راستای یکنواختی رویه ثبت اسناد، شفاف سازی فعالیتهای دفاتر، مراقبت از عملکرد آنها به صورت آنلاین و لحظه به لحظه، و ... صورت می گیرد.

انجم شعاع همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از توسعه اجرای اسناد رسمی کشور خبر داد و گفت: یکی از برنامه های مهم سازمان ثبت اسناد و املاک کشور توسعه اجرایی اسناد رسمی کشور و استفاده حداکثری از ظرفیتهای اجرایی اسناد رسمی در کشور است.

وی بیان داشت: نرم افزار این طرح نیز تهیه و در همه شهرستانهای استان نیز فعال شده است.

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچنین ثبت شرکتها و موسسات به صورت الکترونیکی را از دیگر برنامه های در دستور کار این سازمان برشمرد و گفت: همچنین ثبت اختراعات و طرحهای علمی به صورت الکترونیکی نیز یکی دیگر از برنامه های مد نظر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است.

کد خبر 2119438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha