پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۱۳

گلستان قهرمان کیوکوشین کاراته ماتسوشیما بانوان کشور شد

گلستان قهرمان کیوکوشین کاراته ماتسوشیما بانوان کشور شد

گرگان - خبرگزاری مهر: تیم گلستان عنوان قهرمانی مسابقات کیوکوشین کاراته ماتسوشیما قهرمانی بانوان کشور را به خود اختصاص داد.

هاجر ملک سرپرست کیوشین کاراته ماتسوشیما بانوان گلستان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این مسابقات با حضور تیم های کیوکوشین کاراته ماتسوشیمای بانوان  16 استان کشور در چهار رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان انجام شد که در خاتمه گلستان با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد. 

وی اظهار داشت: این رقابت‎ها در سالن شهید افراسیابی تهران برگزار شد و در آن750  کاراته کا با یکدیگر رقابت کردند که گلستان توانست با اقتدار به مقام قهرمانی دست یابد.
 
وی عنوان کرد: تیم گلستان در این مسابقات توانست سه مدال طلا، دو مدال نقره و سه مدال برنز را به خود اختصاص داد.
 
به گزارش مهر، برای تیم گلستان در این مسابقات هما فغان‎نوملی، فاطمه زائرنوملی و ثمین پایین محلی مدال طلای بخش نونهالان، هاجر ملک در بخش بزرگسالان و فاطمه رخشانی در بخش جوانان مدال نقره، فاطمه خلیلی و الهه عرب مدال برنز نوجوانان و فاطمه سلمانی مدال برنز نونهالان را به دست آوردند.
 
سرمربیگری این تیم بر عهده سمیرا فغان‎نوملی  و سرپرستی آن به عهده هاجر ملک بوده است.
 
 
کد خبر 2127936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha