به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی صبح جمعه در نشست با خبرنگاران از افتتاح 21 فضای آموزشی در استان بوشهر در آستانه سال تحصیلی جدید خبرداد و گفت: طرحهای آموزشی که در سال تحصیلی دراختیار دانش آموزان مناطق مختلف استان بوشهر قرار میگیرد شامل ساخت و بازسازی مدارس، سالن امتحانات ، کتابخانه واحدهای آموزشی متوسطه، کارگاه فنی هنرستان، و مجتمع آموزشی است.
وی با بیان اینکه 90 کلاس درس جدید همزمان با بازگشایی مدارس در اختیار آموزش و پرورش استان بوشهر قرار میگیرد افزود: این 90 کلاس درس در قالب 17 مدرسه در مقاطع مختلف آموزشی است که عملیات ساخت آنها به پایان رسیده است.
مدیر کل نوسازی مدارس استان بوشهربا اشاره به اینکه این طرحها با اعتبار82 میلیارد و 248 میلیون ریال ساخته شده است افزود: طرحهای آموزشی یاد شده در بوشهر،کرهبند، جمالی اهرم، دلوار، اسلام آباد جم، تل سرکوب سعدآباد، شنبه دشتی، کاکی، سنا و چاهگاه دشتی، بردستان دیر، کنگان، صفیه کنگان و گشویی گناوه، ساخته و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است.
مرادی با بیان اینکه از طرحهای یاد شده سه طرح به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام راحل ساخته شده است گفت: در این سه طرح آموزشی که در شهر بوشهر و روستاهای چاهگاه دشتی و تل سرکوب سعدآباد ساخته شده است بنیاد برکت11 میلیارد و 650 میلیون ریال سرمایهگذاری کرده است.
وی تصریح کرد: با ساخت این مدارس 19 کلاس درس به فضاهای آموزشی استان بوشهر افزوده شد.


نظر شما