۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۲۹

جعفری عنوان کرد:

باند قاچاق انسان در زاهدان شناسایی و متلاشی شد/ 75 تبعه بیگانه دستگیر شدند

باند قاچاق انسان در زاهدان شناسایی و متلاشی شد/ 75 تبعه بیگانه دستگیر شدند

زاهدان- خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامي زاهدان از شناسایی و متلاشی شدن يك باند قاچاق انسان در اين شهر و دستگیری تعدادی از اتباع بیگانه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ غلامرضا جعفري افزود: ماموران انتظامي زاهدان در حين ماموریت به يك دستگاه خودروي سواری سمند مظنون شدند و در هنگامي كه قصد توقف این خودرو را داشتند راننده و سرنشينان خودرو اقدام به فرار كردند.

وي گفت: ماموران به منظور دستگيري سرنشينان اين خودرو به تعقيب و گريز پرداختند و متهمان كه عرصه را بر خود تنگ ديدند به سوي ماموران تير اندازي كردند كه با اقدام به موقع پليس يكي از متهمان دستگير شد.

فرمانده انتظامي زاهدان افزود: متهم در بازجويي هاي انجام شده به چندين فقره قاچاق اتباع خارجي از مرزهاي شرقي به داخل كشور اعتراف و محل نگهداري اين افراد را معرفي كرد.

وي گفت: ماموران در اين عمليات موفق شدند ۷۵ نفر از اتباع خارجي غير مجاز را به همراه چهار نفر متهم دستگير و يك دستگاه خودرو تويوتا را توقيف كنند.

کد مطلب 2141281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha