به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدي برادران ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاحيه كار گاه هاي آموزشي انجمن كلان شهر هاي جهان كه در هتل پرديسان برگزار شد اظهار كرد: از سال 87 كه مركز آموزش كلان شهرهاي جهان در خاورميانه برپا شده شهرداري مشهد تا كنون 17 دوره را برگزار كرده است.
وي اين كار گروه ها نام برد و گفت: مدیریت حمل و نقل، تامین منابع مالی مسکن و مستغلات، مدیریت آب، توسعه پایدار محلی، مدیریت منابع انسانی، کاهش خطرات بلایای طبیعی، مدیریت حاشیهنشینی، گسترش بیرویه شهرها و اسکا ن غیر رسمی، طراحی و منظرسازی به منظور گردشگری پایدار، ایجاد شهر سبز، حکمروایی شهری خوب، دولت الکترونیک توسط این مرکز برگزارو امسال نیز دو کارگروه برنامهریزی استراتژیک و سنجش عملکرد و شهرهای هوشمند توسط این گروه برگزار خواهد شد.
برادران با اشاره به تعامل سازنده مشهد با ديگر اعضا انجمن متروپليس بيان كرد: مشهد از فعالترين اعضا اين انجمن است و در طي پنج سال گذشته چند دستاورد بزرگ دراين راستا داشته است.
معاون برنامه ريزي و توسعه شهرداري مشهد گفت: دفتر منطقه اي شبكه اي زنان مترو پليس در مشهد مستقر و اين دفتر داراي مركز آموزشي متروپليس است.
وي ادامه داد: صندوق جهاني توسعه شهرها در مشهد است و سومين دستاورد اين بود كه شهردار مشهد به عضويت هيات مديره مترو پليس درآمد.
برادران چهارمين دستاورد را اينگونه بيان كرد: تصويب پيشنهاد شهردار مشهد مبتني برتشكيل و تاسيس شبكه بين المللي جوانان متروپليس از دستاوردهاي اين عضويت بود كه با اكثريت آرا به تصويب رسيد.
وي به راه اندازي دبير خانه دائمي اين مركز در مشهد اشاره كرد و گفت: هدف گذاري اصلي در تعامل با نهادهاي بين المللي براي ارتقا يافتن در اين نهادها به منظور دست يابي به كرسي هاي سياست گذاري در مترو پليس است.
برادران تصريح كرد: مترو پليس سازمان شهر هاي متحد و دولتهاي محلي است و بزرگترين تشكل مردم نهاد دنياست.
معاون برنامه ريزي و توسعه شهرداري مشهد تاكيد كرد: هدف اين است كه مشهد به يك قطب بين المللي در منطقه از منظر تعامل با نهادهاي جهاني تبديل شود و اينكه شهردار مشهد به عنوان رئيس انجمن كلان شهر هاي جهان منصوب شود.
برادران گفت: مخاطبان اصلی این دوره آموزشی را نمایندگان منتخب محلی، برنامهریزان شهری، کارشناسان حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات، متخصصان و کارشناسان و مسئولان عالی رتبه و مدیران ارشد شهرداریها هستند.
وي همچنين با تاكيد بر اينكه شهر مشهد در بحث تكنولوژي و زير ساخت ها مشكلي ندارد افزود: رويكرد شهرداي مشهد در اين تعامل انتقال تجربيات است تا با استفاده از تجربه ديگر كشورهاي پيشرفته جهان از اشتباهات و موفقيت هاي آنان درس بگيريم.


نظر شما