پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۵۹

کرشنر از هفته آینده کار خود را از سر می گیرد

کرشنر از هفته آینده کار خود را از سر می گیرد

رئیس جمهوری آرژانتین که به دلیل عمل جراحی مدتی از کارهای اجرایی دور بود از هجدهم نوامبر به دفتر کار خود باز می گردد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اشتاندارد، دوران نقاهت پس از عمل جراحی "کریستینا فرناندز کرشنر" رئیس جمهوری آرژانتین هفته آینده به پایان می رسد. به گفته پزشکان، حال عمومی کرشنر که از ناحیه سر مورد عمل جراحی قرار گرفته خوب است و به زودی به سر کار خود بازمی گردد.

"آلفردو اسکوچیمارو" سخنگوی دفتر ریاست جمهوری آرژانتین با بیان این مطلب از آغاز به کار مجدد کرشنر 60 ساله از دوشنبه آینده خبر داد. کرشنر از هشتم اکتبر به دنبال خونریزی مغزی و بروز لخته خونی در ناحیه سر مورد عمل جراحی قرار گرفت و پزشکان برای یک ماه یک ماه استراحت تجویز کردند. در این مدت "آمادو بودو" معاون اول رئیس جمهور وظایف وی را به عهده گرفته بود.

این در حالی است که ائتلاف سیاسی به رهبری کرشنر در انتخابات پارلمانی 27 اکتبر شکست سنگینی متحمل شد، اتفاقی که برنامه های را وی برای نامزدی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آرژانتین بر هم زد.

کد خبر 2174389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha