۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۱۸

هاشمیان تاکید کرد:

ممنوعیت ثبت قرارداد مربیان و بازیکنان در صورت عدم شرکت در دوره دوپینگ

ممنوعیت ثبت قرارداد مربیان و بازیکنان در صورت عدم شرکت در دوره دوپینگ

رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال اعلام کرد که مربیان و بازیکنان برای عقد قرارداد تیم‌های باشگاهی در فصل آینده باید حتما دوره آموزش دوپینگ را پشت سر بگذارند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد هاشمیان در حاشیه برگزاری همایش دانش‌افزایی مربیان فوتبال ایران ضمن بیان مطلب فوق گفت: مقرر شده است تمام مربیان و بازیکنانی که قصد دارند در فصل آینده در مسابقات فوتبال ایران حضور یابند، در دوره یک روزه آشنایی با مبانی دوپینگ شرکت کنند.

وی اضافه کرد: طبق مقرراتی که مورد تصویب قرار گرفته هر مربی و بازیکنی که در این دوره آموزشی شرکت نکند، قراردادش ثبت نشده و حق فعالیت در فوتبال را ندارد.

رئیس کمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال همچنین تاکید کرد: در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با مباحث مختلف دوپینگ روز دنیا آشنا شده و دستورات لازم برای جلوگیری از عواقب استفاده از داروهای غیرمجاز به آنها توضیح داده می‌شود.

کد خبر 2290223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha