به گزارش خبرنگار مهر، منصور کرشی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نور شامگاه پنجشنبه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه با بیان اینکه این نمایشگاه باید در روز جهانی کارگر برپا می شد، گفت: به دلیل حجم برنامه ها در آن هفته، اکنون برپا شده است.
وی اظهار داشت: این نمایشگاه از سوی دو شرکت تعاونی چوبکده ونوشه و شرکت تعاونی ترنج که اکثریت اعضای آن را بانوان تشکیل می دهند، برپا شده و تولیدات هنرمندان به معرض نمایش گذاشته شده است.
عبدالله کیا کجوری نماینده تام الاختیار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز گفت: برای سهولت کار تعاونی ها، مکان اداره سابق تعاون شهرستان نور در اختیار اتحادیه صنایع دستی و اتحادیه فرش قرار دادیم تا از این فضا به نفع تعاونیها و صنایع دستی فرش غرب مازندران استفاده شود.
وی درباره مسائل مالی تعاونیهای صنایع دستی گفت: به محض آنکه اعتباری از سوی دولت ابلاغ شود، بخشی از آن به صنایع دستی و فرش از سوی اداره کل اختصاص داد می شود.
رئیس اداره فنی و حرفه ای نور نیز با بیان اینکه 29 آموزشگاه آزاد، صنایع دستی، فنی و غیره در شهرستان فعالیت می کنند، بیان داشت: در بخش دولتی مرکز ثابت ویژه برادران در شهرک صنعتی چمستان مستقر است.
موسوی بیان داشت: همچنین تیمهای سیار آموزش صنایع دستی در روستاها، پادگانها، زندان بر اساس اعلام نیاز فعالیت می کنند.
وی گفت: از سال 81 تا 83 مرکز فنی و حرفه ای ویژه خواهران در شهرستان نور دایر بود که به دلیل مشکلات مالی جمع آوری شده است.
مدیر شرکت تعاونی چوبکده ونوشه نیز شمار آثار موجود در نمایشگاه صنایع دستی را 71 اثر منبت، مشبک، پیکره و 30 اثر گلدوزی، بافندگی، نقاشی روی چوب بیان کرد.
ابراهیمی، نداشتن مکان مناسب و بیمه را از مشکلات هنرمندان صنایع دستی بیان کرد.
نظر شما