به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم نصری ظهر شنبه در دومین کمیته ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سالیانه باید در 35 کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان سیستم روشنایی راه اندازی شود، افزود: در حال حاضر وضعیت روشنایی محورهای مواصلاتی استان نامناسب است.
وی خراسان جنوبی را سومین استان پهناور کشور دانست و یادآورشد: جاده های استان کمترین میزان طول روشنایی را در سطح کشور دارند که نباید جان مردم را به دلیل کمبود اعتبارات و اختلافات بین دستگاهی به خطر بیندازیم.
نصری با اشاره به اینکه ما در شهریورماه سال گذشته بیشترین حجم تصادفات را دراستان داشته ایم، بیان کرد: در ایام تابستان سال جاری برای امنیت بیشتر در جاده های استان 11 ماشین کنترل نامحسوس در اختیار پلیس راه استان گذاشته می شود.
وی تصریح کرد: اداره کل حمل و نقل استان تا پایان شهریورماه سال جاری 14 دستگاه دوربین ثبت تخلف در جاده های استان نصب می کند.
نصری به تصادفات تابستان سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته 79 نفر در ایام تابستان در استان کشته شده اند که در سال جاری باید به گونه ای برنامه ریزی شود که تصادفات حداقل 20 درصد کاهش یابد.
شناسایی 112 نقطه حادثه خیز در معابر درون شهری استان
فرمانده پلیس راه خراسان جنوبی نیز در این کمیته با اشاره به اینکه تاکنون در معابر درون شهری استان 112 نقطه حادثه خیز شناسایی شده است، افزود: در حال حاضر رنگ آمیزی سرعت گیرها در شهر بیرجند مناسب نیست.
سرهنگ علیرضا امینی با بیان اینکه باید در خصوص زیباسازی ورودی شهرها اقدامات موثری انجام شود، بیان کرد: در اجرای طرح تابسانی سال جاری رنگ آمیزی و خط کشی معابر درون شهری، تهیه و نصب بروشور و اطلاع رسانی ضروری است.
وی ادامه داد: در مهرشهر بیرجند نیز با کمبود علائم راهنمایی و رانندگی مواجه هستیم که باید نسبت به نصب این علائم اقدام شود.
سرهنگ امینی با اشاره به اینکه پلیس راهنمایی رانندگی استان میانه خوبی با احداث سرعتگیر ندارد، اظهار کرد: برای مدیریت و کنترل سرعت و کاهش تصادفات مجبور به این اقدام هستیم.
وی ادامه داد: بیشترین کشته شدگان در معابر درون شهری استان بالای 70 و یا زیر 10 سال سن دارند.
سرهنگ امینی با بیان اینکه هنوز نتوانسته ایم سیستم مکانیز مطلوب کنترل نظارت تصویری در تمامی معابر شهری ایجاد کنیم، افزود: اگر مراکز کنترل و نظارت تصویری به مانیتورینگ مجهز شود مدیریت سرعت بر مبنای ثبت تصویر و دقیق خواهد بود.
نظر شما