ملک جهان خزایی طراح صحنه و لباس سینمای ایران و عضو هیات داوری شانزدهمین جشن سینمای ایران در بخش طراحی هنری به خبرنگار مهر گفت: از آنجا که جشن سینما سه سال برگزار نشد ما ناگزیر هستیم آثار این سالها را یکجا بررسی کنیم که کار سختی است. به هر حال این روزها به همراه سایر اعضای هیات داوری جشن خانه سینما مشغول بازبینی فیلم ها هستم و روزی چهار فیلم دیده و مورد ارزیابی قرار می گیرد.
این عضو هیات داوری جشن سینما درباره نحوه ارزیابی آثار توضیح داد: طبق لیست موجود به هر یک از فیلم ها بنا بر معیار ارزیابی که کلیت فیلم را در نظر می گیرد، امتیاز می دهیم و در نهایت فیلم هایی که بیشترین امتیاز را دریافت کردند مورد ارزیابی داوران جشن خانه سینما قرار می گیرد و تا این لحظه شانس برخی از فیلم ها برای راه یافتن به داوری نهایی جشن خانه سینما کم شده است.
خزایی درباره سطح کیفی آثاری که تا کنون مورد ارزیابی قرار گرفته است، گفت: بازبینی فیلم های متقاضی برای حضور در این دوره از جشن خانه سینما به تازگی آغاز شده و من تا این لحظه هیچ فیلم شاخصی ندیده ام و در کل هیچ یک از فیلم ها چنگی به دل نمی زند.
این طراح صحنه و لباس سینمای ایران درباره تازه ترین فعالیت سینمایی خود نیز عنوان کرد: برای ساخت فیلمی درباره سهراب سپهری به ایران آمده ام و قرار است در این پروژه به عنوان مشاور هنری کارگردان حضور داشته باشم ولی متاسفانه به دلیل کمبود بودجه ساخت این فیلم متوقف شده است. این فیلم قرار است به کارگردانی جلال فاطمی که خواهرزاده سهراب سپهری نیز هست، ساخته شود ولی تا این لحظه خبری از ساخت این فیلم سینمایی نیست.


نظر شما