به گزارش خبرنگار مهر، مسعود منصور بعداز ظهر شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: دستگاهها و امکانات اطفاء حریق در کشور مطلوب نیست که که با تفاهم نامهای که با سازمان مدیریت بحران کشور منعقد شد علاوه بر کمک این سازمان در اطفاء حریق امکانات مورد نیاز استانها خریداری و در اختیار منابع طبیعی قرار خواهد گرفت.
وی همچنین به آتش سوزی های اخیر جنگلها در کشور اشاره کرد و بیان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون آتش سوزیهای فراوانی در عرصههای منابع طبیعی کشور به وقوع پیوسته است.
منصور میزان آتش سوزی در عرصههای منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد را پایین دانست و افزود: امکانات منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد برای اطفاء حریق به خصوص در مناطق صعبالعبور این استان امکانات خوبی نیست.
این مسئول از خرید سبد آب مورد نیاز برای اطفاء حریق توسط هلیکوپتر برای این استان در آینده ای نزدیک خبر داد.
وی بر توسعه مشارکت های مردمی و استفاده بیش از پیش از ظرفیت تشکل های مردم نهاد در حفاظت از منابع طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: بدون حضور و مشارکت مردم حفاظت از عرصه های طبیعی نیز با چالش مواجه خواهد شد.
منصور تصریح کرد: حفظ و حراست از جنگل ها و منابع ملی تنها مختص سازمان جنگل ها و وزارت جهاد کشاورزی نیست بلکه همه سازمان ها، نهادها و مردم باید نسبت به این مهم احساس مسئولیت کنند.
روند توسعه بیماری بلوط مهار شده است
مدیرکل دفتر حوزه ریاست سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: بیتوجهی به منابع طبیعی باعث میشود هزینههای زیادی را برای احیاء این منابع بکر خدادادی هزینه کنیم.
وی در ادامه با اشاره به بیماری درختان بلوط زاگرس به دلیل خشکسالیهای مداوم در 60 هزار هکتار از جنگلهای بلوط، گفت: دولت اهتمام وِیژه به درختان بلوط دارد و در سفر اخیر ریاست جهموری به استان ایلام از درختان آلوده به بیماری این استان بازدید کردند و مبلغ 25 میلیارد تومان را به عنوان پروژه برای روند توقف بیماری و توسعه عرصههای طبیعی اختصاص دادند.
وی بیان داشت: هم اکنون روند توسعه بیماری متوقف و بیماری مهار شده و تعدادی از کارشناسان فائو به همراه کارشناسان منابع طبیعی کشور در حال ارزیابی دقیق بیماری درختان بلوط زاگرس هستند
نظر شما