۱۵ مهر ۱۳۸۴، ۱۶:۰۸

فرمانده نيروي انتظامي استان كرمان در گفتگو با "مهر" :

برخورد با اراذل و اوباش ادامه خواهد يافت

فرمانده نيروي انتظامي استان كرمان گفت : در راستاي حفظ امنيت عمومي در استان ، طرح برخورد با اراذل و اوباش ادامه خواهد يافت .

سردار حميد گريزان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد ، ضمن اشاره به موفقيت طرح مبارزه با اراذل و اوباش و مزاحمان خياباني در استان كرمان ، تاكيد كرد : برخورد جدي با اراذل و اوباش را در دستور كار داريم .

 

وي با بيان اين مطلب كه از آغاز اجراي طرح در كرمان تاكنون 284 نفر از اراذل و اوباش توسط نيروهاي انتظامي دستگير شده اند ، افزود : در اين مدت 94 سارق نيز در حين ارتكاب به سرقت دستگيرشده اند .

 

فرمانده نيروي انتظامي استان كرمان همچنين با اشاره به كشف بيش از 6 تن از انواع مواد مخدر طي يك ماه گذشته گفت : در ماه اخير موفق شديم 22 قاتل و 22 عامل گروگانگيري را نيز دستگير كنيم .

 

سردار گريزان اظهار داشت : در مدت اخير بيش از 19هزار ليتر مشروبات الكي و 89 دستگاه موتور سيكلت سرقتي نيز كشف و ضبط شده است .

 

وي در ادامه افزود : به مردم استان كرمان قول مي دهيم اين شهر از وجود اراذل و اوباش پاك شود و اين افراد نيز اگر نتوانستند خود را اصلاح كنند قطعا با برخورد نيروي انتظامي مواجه خواهند شد.

 

 

 

کد مطلب 238554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha