۲۶ مهر ۱۳۸۴، ۱۷:۲۸

نماينده ولي فقيه در استان اصفهان :

برخورد با مفاسد اقتصادي بايد رضايت مردم را به دنبال داشته باشد

برخورد با مفاسد اقتصادي بايد رضايت مردم را به دنبال داشته باشد

امام جمعه اصفهان در ديدار با رييس دادگستري و دادستان استان اصفهان گفت: دادستاني و دادگستري وكيل مردمند و مي‌توانند با مفاسد پيش از داشتن شاكي برخورد كنند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از رسا، آيت الله طباطبايي در اين ديدار ابراز اميدواري كرد كه دادگستري و مراجع قضايي به فعاليت‌ خود در برخورد با مفاسد اقتصادي و اخلاقي ادامه دهند و پيشرفت كار به گونه‌ اي باشد كه باعث رضايت بيش از پيش شهروندان شود.

وي با تشكر از اقدامات اخير اداره اماكن و نيروي انتظامي و همكاري مراجع قضايي در جمع آوري و جلوگيري از اماكن فساد بر لزوم ريشه يابي و ريشه كني فساد، بر ادامه اين فعاليت‌ها با حمايت و همكاري دادگستري تأكيد كرد.

نماينده ولي فقيه در استان اصفهان با اشاره به وجود اديان مختلف در اصفهان گفت: آمار نشان مي‌دهد دغدغه و نياز هفتاد تا هشتاد درصد مردم اصفهان نياز و علاقه ديني است. نمونه آن در انتخابات رياست جمهوري با انتخاب رييس جمهور متدين و مردمي ثابت شد كه اين نشان مي‌دهد مردم از عواملي كه به دين خدشه وارد مي ‌كند ناراحتند.

آيت الله طباطبايي در خاتمه مسأله بدحجابي را از دغدغه‌ هاي مردم و مسئولان برشمرد و افزود: مسئولان بايد در زمينه مبارزه با اين پديده مفسده انگيز با تأمل و دقت بيشتري برنامه‌ ريزي كنند و با همكاري و مشاركت بقيه نهادها و سازمان‌ها با فرهنگ‌ سازي مناسب و مخصوصاً برخورد با توزيع گنندگان و فروشندگان لباس ‌هاي مبتذل، مسأله بي ‌حجابي و شيوع آن را ريشه كن كنند.

کد خبر 242943

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha