پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ دی ۱۳۹۳، ۱۵:۱۰

سروستانی:

تکیه بر مشترکات دینی و اعتقادی راه سلطه دشمنان را می‌بندد

تکیه بر مشترکات دینی و اعتقادی راه سلطه دشمنان را می‌بندد

بوشهر - مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر گفت: تکیه بر مشترکات دینی و اعتقادی راه سلطه دشمنان را می بندد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت ‌الاسلام عبدالرضا سروستانی ظهر سه شنبه در جمع فعالان تبیغی و دینی استان بوشهر با تبریک میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: پیامبر اسلام (ص) از نعمت‌های بسیار بزرگی است که خداوند به بشریت عطا کرده است.

وی با اشاره به اینکه حضرت محمد(ص) باعث گسترش اسلام در سراسر زمین شده است، اذعان داشت: پیامبر اسلام (ص) رسالت الهی خویش را به جهانیان عرصه کرد و دین اسلام را ترویج کردند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر با بیان اینکه درس‌های گران‌بهایی در زندگی حضرت محمد(ص) برای همه ما وجود دارد، اذعان داشت: پیامبر اسلام (ص) در عمر پر برکت خویش فراز و نشیب های داشتند و هیچ یک از سختی‌های مسیر مانع رشد این شخصیت الهی نشد.

وی با اشاره به نامگذاری این هفته توسط حضرت امام خمینی (ره) به عنوان هفته وحدت، ادامه داد: اسلام باید با لبیک گویی به منادی وحدت بر رشد و عظمت مسلمانان بیافزایند و در مقابل دشمنان ایستادگی کنند.

حجت‌الاسلام سروستانی بر لزوم قرار گرفتن مسلمانان زیر پرچم اسلام و با محوریت قرآن و ندای وحدت و همبستگی تاکید کرد و افزود: دشمنان از همه توان و با ابزراهای مختلف در تلاش برای ایجاد تفرقه و چند دستگی در بین مسلمانان هستند و همه باید مراقب این دسیسه‌ها باشند.

وی بر لزوم تکیه بر مشترکات دینی و اعتقادی تاکید کرد و بیان داشت: تکیه بر مشترکات دینی و اعتقادی راه سلطه دشمنان را می بندد و همه مسلمانان باید در این مسیر حرکت کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در ادامه از امام جعفر صادق (ع) به عنوان رئیس مذهب شیعه یاد کرد و خاطرنشان ساخت: این حضرت برای جهان اسلام یک چشمه جوشان را به جریان انداختند که هنوز هم پس از سال‌ها، امت اسلامی از ان بهره‌مند می‌شوند.

کد خبر 2458357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha