به گزارش خبرنگار مهر، محسن پور سید آقایی پیش از ظهر چهارشنبه بعد از بازدید از مراکز اصلی کنترل راه آهن ثامن «شمالشرق» با حضور در مسجد راه آهن شاهرود در جمع کارکنان این اداره کل و موثرین شهر ضمن اعلام خبر تجهیز کامل قطارهای این مسیر به سیستم کاهش دهنده میزان حادثه افزود، بعد از اجرایی شدن کامل طرح در این مسیر و تامین سفری امن برای مسافران، سایر نقاط کشور نیز از این امکان بهره مند خواهند شد.
وی با بیان این مطلب که راه آهن ثامن «شمالشرق» در مسیر زوار امام رضا (ع) قرار دارد و جزء مهترین خطوط ریلی کشور به شمار می رود خاطر نشان کرد: ایمنی در این مسیر به شکل ویژه برای ما مورد اهمیت است ولی به دلیل تردد زیاد قطارها و اشتباهات برخی همکاران سوانحی داشتیم که باعث خدشه به ابهت راه آهن شد.
سالانه فقط یک نفر در سوانح راه آهن کشته شده است
مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که بار راه افتادن سیستم های کنترل، سانحه در خطوط را ریشه کن خواهیم کرد اذعان داشت: سانحه در راه آهن بسیار اندک است و اگر از بعد از انقلاب تا امروز محاسبه کنیم به طور متوسط هر سال یک کشته در سوانح راه آهن داشتیم که در مقایسه با حوادث جاده ای این مسیر، رقم بسیار پایینی است ولی همین مقدار اندک هم باید از میان برداشته شود تا مردم سفری امن داشته باشند.
پور سید آقایی با بیان این مطلب که بیشترین تلاقی قطارها در این نقطه است عنوان کرد: این اداره کل به عنوان رکن بخش مسافری با بیش از ۵۳۰ کیلومتر خطوط ریلی و مرکز CTC کنترل های ایستگاه ها باید به اولویت جان مسافران اهمیت بالایی داده و از نظر ایمنی این منطقه را به ایمن ترین مسیر کشور تبدیل کند.
تغییر نام راه آهن ثامن «شمالشرق» بعد از بررسی و مشورت با مقامات استانی «ثامن» شد
وی تغییر نام در ادارات کل راه آهن کشور را در اثر توسعه دور از ذهن ندانست و ابراز داشت: راه آهن تابع تقسیمات کشوری نیست و به دلیل در برداشتن چند استان در اصل قانون هم مجزا شده است و چون راه آهن نهادی فرا ملی و غیر استانی است سعی شده نام استانی به خود نگیرد و نام های جغرافیایی داشته باشد.
معاون وزیر راه و شهرستازی تاکید کرد: تا قبل از توسعه خطوط راه آهن این منطقه شمال شرقی ترین ناحیه کشور که دارای خطوط ریلی است به شمار می رفت و به همین دلیل این گونه نام گذاری شده بود و امروز به دلیل توسعه خطوط ریلی در شمال و شرق کشور و راه اندازی خطوط اینچه برون به سمت بجنورد و مشهد، دیگر معنی ندارد این منطقه شمال شرق نامیده شود.
پور سید آقایی تغییر نام راه آهن جنوب شرق به اداره کل یزد و نام گذاری آن بر راه آهن کرمان - زاهدان را هم نمونه ای از این کار در کشور خواند و اظهار داشت: در این نامگذاری ها قداست و محتوای معنوی خاصی وجود ندارد ولی کج سلیقگی است که نام بی محتوای جغرافیایی «شمالشرق» را به نام «ثامن» امام هشتم (ع) ترجیح دهیم.
وی با تاکید بر این که هیچ تعصبی روی نام ها نداریم یادآور شد: در راستای تغییر نام این اداره کل نام های مختلف پیشنهاد و ارائه و بعد از بررسی و مشورت با مقامات استانی نام «ثامن» انتخاب و اعلام شد.
افزایش ۱۳۶ درصدی حمل بار توسط خطوط ریلی اداره کل راه آهن ثامن
مدیر کل راه آهن ثامن «شمالشرق» نیز وضعیت فعلی این اداره کل را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: مسیر طولانی دو خطه تهران - مشهد در حیطه این اداره کل قرار گرفته و ۴۵۷ نیروی رسمی و بیش از هزار نیروی پیمانکار ۲۴ ساعته با حداکثر تلاش خود برای خدمت به زوار امام رضا (ع) فعالیت می کنند.
حمید درباغ عنبران با بیان این مطلب که میزان حمل بار توسط این بخش از خطوط ریلی از ابتدای سال ۱۳۶ درصد افزایش داشته افزود: سال گذشته ۴۹۲ میلیون تن بار و سال جدید ۶۶۵ میلیون تن بار جابجا کرده ایم و خواسته ما از مسئولان توجه بیشتر به این اداره کل برای انجام بهتر وظایف با دلگرمی بیشتر توسط ماموران است.
مردم بیش از نیم قرن با نام اداره کل راه آهن شمال شرق انس گرفته اند
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود نیز ضمن شکر گزاری خداوند متعال بابت خدمت به زائران امام رضا (ع) و قدردانی از سعه صدر معاون وزیر خاطر نشان کرد: مردم این شهرستان طبق فرموده مقام معظم رهبری عناصر معنوی و اعتقادی هستند.
سید محمد رضا هاشمی ضمن تقدیر از خدمات دولت تدبیر و امید در بخش های مختلف از جمله سرمایه گذاری و کاهش تورم تصریح کرد: شایسته تر این بود برای تغییر نامی که مردم بیش از نیم قرن با آن انس گرفته اند تدبیر بیشتری اندیشیده می شد تا موضوعی به این کوچکی و کم اهمیت مسائل بزرگی را به همراه نداشته باشد.
وی حل دغدغه مردم را وظیفه اصلی مسئولان دانست و عنوان کرد: تاکید رئیس جمهورد ایجاد امید، نشاط و آرامش در جامعه است و همه باید در این مسیر گام برداریم.
فرماندار ویژه شهرستان شاهرود در پایان، ایجاد کار گروهی متشکل از نماینده کارکنان اداره کل، موثرین و مردم شهر و مسئولان را برای رفع این مشکل پیشنهاد کرد و از پور سید آقایی خواست تا در این جلسه حضور داشته و نظر مردم و دلایل آن ها را بررسی کرده و در این مورد تصمیم مناسبی اتخاذ کند.
نظر شما