پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۵۰

ابراهیمی پاک:

تدوین الگوی کشت در قزوین برای مقابله با بحران آب ضروری است

تدوین الگوی کشت در قزوین برای مقابله با بحران آب ضروری است

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم گفت: با توجه به بحران آب در استان تدوین الگوی کشت و توسعه آبیاری تحت فشار در دشت ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، نیازعلی ابراهیمی پاک ظهر سه شنبه در نشست مسئولان مراکز تحقیقات کشاورزی استان که در سالن باغتسان برگزار شد اظهارداشت: کاهش منابع آبی در استان و بالارفتن میزان مصرف موجب شده منابع آبی استان با محدودیت جدی روبرو شود که برای مقابله با مشکلات پیش رو باید تدبیر کنیم.

وی افزود:استان قزوین با یک درصد مساحت کشور بیش از چهار درصد محصولات کشاورزی کشور را تولید می کند و در تامین امنیت غذایی مردم جایگاه ویژه ای دارد.

قزوین

ابراهیمی پاک گفت: کشت برخی محصولات کشاورزی استان منحصر به فرد است و اگر ظرفیت های این منطقه را در کنار هم قرار دهیم  قابلیتهای خوبی در بخش کشاورزی دیده می شود که می توان با اتکاء به آن جایگاه کشاورزی قزوین را ارتقاء بخشید.

وی یکی از مشکلات اساسی استان را محدودیت منابع آبی ذکر کرد و خواستار مدیریت و برنامه ریزی مناسب برای حل این مشکل شد.

این مسئول به کمبود آب در منطقه هم اشاره کرد و یادآورشد: نیازهای آبی استان باید بر اساس سند ملی توسعه کشاورزی و الگوی کشت تعریف شود و برنامه ریزی ها هم بر این اساس صورت گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: دشت قزوین در زمره مناطق حاصلخیز کشاورزی کشور محسوب می شود لذا وظیفه داریم از این گنجینه ملی ارزشمند بخوبی صیانت کنیم.

قزوین

ابراهیمی پاک در خصوص اهمیت ترویج، تحقیقات و آموزش هم اظهارداشت: برآیند این حوزه ها در بخش کشاورزی و انتقال یافته ها باید  نمود داشته باشد و بتوانیم سرمایه گذاری در این امور را در مزرعه و تولیدات کشاورزان مشاهده کنیم.

وی افزود: با ارائه مدلی برای تعامل و هماهنگی بیشتر بین حوزه های تحقیقات، اموزش و ترویج در جهاد کشاورزی می توان به موفقیت های بیشتری دست یافت.

 

کد خبر 2499826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha